Citat:
În prealabil postat de Anna
In legatura cu lumina obscura, e un pic ilogic sa-ti inspire moarte. Gandeste-te la cinele romantice, la lumina lumanarilor, nu tot lumina obscura e? Sau cei care fac dragoste la lumina obscura. Nu cred ca ceea ce simt este moarte. Putem merge si mai departe, n-ai fost niciodata in cluburi sau discoteci? Acolo ti se pare ca e tare multa lumina? Poate chiar acolo ar trebui sa simti moartea.
Dar nimeni nu simte moarte in nici una din situatiile astea, cred ca mai degraba lumina obscura induce sentiment de INTIMITATE si MISTER.
Ar trebui sa simti moarte cand e intuneric total, nu in lumina obscura.
De aceea poate e o ispita ce simti tu cand intri in biserica.
|
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Stiu de unde asociez tamia, lumina obscura si celalalte cu moartea, in septembrie anul acesta se vor implii 10 ani de la moartea fulgeratoare a tatalui meu, atunci a fost un soc pentru mine si de fiecare data cand aud un preot cantand, miros de tamie..dar si miros de formol imi apare absolut de fiecare data imaginea tatalui meu in sicriu. Inca nu am scapat de aceasta imagine.
Mai am o nelamulire cu privire la judecata de apoi, aceasta judecata se va face dupa o lege banuiesc, care este lege aceasta ? Cele 10 porunci ?
Si spun asta pt ca orice judecata se face dupa un "cod civil sau penal".
Daca eu scriu lucruri jignitoare pe acest forum probabil voi fi banata si asta pentru ca nu am respectat regulamentul forumului, regulament ce stiu ca exista dar sincer nu l-am citit, dar faptul ca nu l-am citit nu inseamna ca nu voi suporta consecintele in cazul incalcari lui.
Deci la Dumnezeu cum este cu judecata si cu legea ?