![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
"Iar când L-au răstignit, era ceasul al treilea." Marcu 15, 25 "Și era acum ca la ceasul al șaselea și întuneric s-a făcut peste tot pământul până la ceasul al nouălea. Când soarele s-a întunecat; iar catapeteasma templului s-a sfâșiat pe la mijloc. Și Iisus, strigând cu glas tare, a zis: Părinte, în mâinile Tale încredințez duhul Meu. Și acestea zicând, Și-a dat duhul." Luca 23, 44-46 Observam ca Hristos a patimit pe Cruce timp de exact 6 ore. 12 ani de suferinta pentru femeia cu scurgere de sange = 2x6 18 ani de suferinta pentru femeia garbova = 3x6 666 = 111x6 -> simbolizeaza suferinta enorma care va fi in vremea sfarsitului pe de o parte si pe de alta parte infinitatea chinului pentru cei care se vor insemna cu pecetea Fiarei. Alte opinii?
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 09:40:05 |
| ortodoxie ocultista | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 02.07.2010 21:03:08 |
| Patriotism & Ortodoxie | eodor nastasa | Generalitati | 31 | 07.04.2010 13:20:20 |
|
|