Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2009, 11:48:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Asa este, sunt bare de control necesare. Transmiterea informatiei presupune biti redundanti, de control al erorilor, de siguranta, care marcheaza inceputul si sfarsitul unui cuvant sau pachet sau ce-o fi samd. N-am nimic impotriva lor.

DAR... Faptul ca cifra sase a fost aleasa pentru a detine controlul :) si taman de trei ori - mi se pare putin ciudat. Tie nu?
Barele alea is "cifra 6" doar pentru ochiul si mintea omului care nu cunoaste sistemul de codificare.
Pentru calculator sunt bare de delimitare si calibrare, atata tot.
Niciodata nu sunt citite ca o cifra sau stocate intr-o baza de date ca cifre.

Este pe undeva o gluma inginereasca, dar cam sinistra pentru unii, ba chiar ceva diabolic pentru superstitiosi.

Oricum isteria asta cu "666" si codul de bare a aparut mai intai la protestanti, pe urma a fost importata fara discernamant de greci si asa a ajuns si la noi..

Insa e o superstitie si atata tot, nici macar cei care cred in ea nu o iau in serios, altfel n-ar cumpara nimic din "produsele diavolului".
Reply With Quote
Vechi 13.05.2009, 15:10:03
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Barele alea is "cifra 6" doar pentru ochiul si mintea omului care nu cunoaste sistemul de codificare.
Pentru calculator sunt bare de delimitare si calibrare, atata tot.
Niciodata nu sunt citite ca o cifra sau stocate intr-o baza de date ca cifre.
Daca vei gasi vreodata pe orice produs un cod in care cele doua bare subtiri sa nu aiba dedesubt cifra 6 (exceptand barele de control), sa faci poze si sa-mi arati si mie.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2009, 18:59:23
eduardd
Guest

Implicit

http://video.crestinortodox.ro/NUouQ...pre_secte.html
Spre sfarsitul materialului face referire si la carduri, coduri de bare, 666...merita ascultat!
Reply With Quote
Vechi 13.05.2009, 23:59:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
http://video.crestinortodox.ro/NUouQ...pre_secte.html
Spre sfarsitul materialului face referire si la carduri, coduri de bare, 666...merita ascultat!
Amuzant si ridicol tot o data reporterul.
"Nu-i asa parinte ca asa e..."?

Ca sa nu mai vorbim de dezinformarea crasa "carduri cu 666" sau infantilisme de genul "CARD=DRAC"..

Penibil, penibil, penibil..
Reply With Quote
Vechi 14.05.2009, 00:44:29
eduardd
Guest

Implicit

Alin, daca tie ti-a ramas in minte acesta intrebare "nu-i asa parinte?", pe mine m-au "atins" cuvintele parintelui unde spune; "Daca ai o carte cu 700 de pagini, fara sa vreau trec prin 666, ce fac rup pagina?"
Pe mine tocmai acest cuvant m-a folosit. Dar nu e musai sa am dreptate. Na, omul e UNIC si de aceea fiecare traieste/simte credinta prin inima sa. Acum important e sa fie scopul comun, Mantuirea! Nu? .. Si cum 2 inimi nu sunt la fel..poate ca ai si tu dreptate desi eu nu pot vedea acel penibil..penibil..penibil..de care vorbesti tu.
Reply With Quote
Vechi 14.05.2009, 15:34:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Alin, daca tie ti-a ramas in minte acesta intrebare "nu-i asa parinte?", pe mine m-au "atins" cuvintele parintelui unde spune; "Daca ai o carte cu 700 de pagini, fara sa vreau trec prin 666, ce fac rup pagina?"
Pe mine tocmai acest cuvant m-a folosit. Dar nu e musai sa am dreptate. Na, omul e UNIC si de aceea fiecare traieste/simte credinta prin inima sa. Acum important e sa fie scopul comun, Mantuirea! Nu? .. Si cum 2 inimi nu sunt la fel..poate ca ai si tu dreptate desi eu nu pot vedea acel penibil..penibil..penibil..de care vorbesti tu.
Nu stiu ce ai inteles tu din afirmatia asta, mie mi s-a parut ca parintele totusi se opune isteriei cu "666" insa in mod evident reporterul impinge lucrurile pe panta asta (a isteriei) mai departe si reuseste totusi sa obtina intr-o oarecare masura si ceea ce doreste, insa oferind niste informatii care n-au legatura cu realitatea.

Asta este ceea ce numesc penibil, n-am nimic cu parintele.

Nu e prima data cand se intampla asa ceva, si cu alti parinti s-a incercat tehnica asta si din pacate cu unii a si reusit.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2009, 10:50:24
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu stiu ce ai inteles tu din afirmatia asta, mie mi s-a parut ca parintele totusi se opune isteriei cu "666" insa in mod evident reporterul impinge lucrurile pe panta asta (a isteriei) mai departe si reuseste totusi sa obtina intr-o oarecare masura si ceea ce doreste, insa oferind niste informatii care n-au legatura cu realitatea.

Asta este ceea ce numesc penibil, n-am nimic cu parintele.

Nu e prima data cand se intampla asa ceva, si cu alti parinti s-a incercat tehnica asta si din pacate cu unii a si reusit.
Alin, sunt convinsa ca imi vei diseca din nou raspunsul pe capitole si imi vei da replica. Nu-i problema...esti liber sa o faci. Nici nu voi cauta sa iti arat ceea ce nu vrei sa vezi..si nevazand.. spui ca nu exista. Dar uite ca sunt unii care vad!! si mai mult decat atat ceea ce vad nu le tulbura pacea interioara pentru ca stiu ca viata este un DAR. Azi esti, maine nu..nu e important cand mori ci [COLOR=Red]cum[/COLOR] mori. Asa cum frumos spunea Lavrentiu pe undeva, sunt unii ce se tem sa recunoasca ceva ce le-ar darama "idealul" fomat de ei..Decat sa spun, Doamne am fost orb si nu am vazut..mai bine spun "NU exsita". Eu nu voi incerca sa combat nicio parere..stii de ce? Nu din lasitate, nu ptr ca nu-mi pasa, nu ptr ca sunt eu mai desteapta decat voi si vezi Doamne am oarece capacitati...ci fac acesta dintr-un motiv simplu:
Daca parintii rugatori nu v-au putut "convinge" sa deschideti ochii, sa vedeti dincolo de ratiune..cu atat mai putin voi reusi eu, care nu sunt decat o mana de pamant. Daca voi continua discutia nu fac decat sa umplem acest topic de pagini...sa pierdem timpul...[COLOR=Red]sunt convinsa ca nicunul din noi nu se va lasa convins in veac de ceva ce eu as putea spune!!! Daca ar dori sa afle adevarul, nu ar sta aici langa una ca mine si ar "emite presupuneri"...ci ar alerga la duhovnicii adevarati si ar spune deschis: Parinte eu pe asta NU o inteleg, explica-mi! dar preferam sa stam aici , in virtual si sa facem pe X eretic...e mai simplu... Nu-mi pasa ce ganditi despre mine (Doamne iarta-ma!) atat timp cat ceea ce [/COLOR][COLOR=Red]voi ganditi [/COLOR][COLOR=Red]NU imi poate schimba inima si ratiunea. A incerca sa faci lumea sa te inteleaga, nebunie curata este...mi-a spus parintele Iustin..nu lumii trebuie sa ii dovedesti ceva, ci tie insuti si Lui Hristos! [/COLOR]
Bucurie si Hristos a inviat!
Reply With Quote
Vechi 14.05.2009, 01:20:40
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Lightbulb invers

Ca sa nu mai vorbim de dezinformarea crasa "carduri cu 666" sau infantilisme de genul "CARD=DRAC"..

Penibil, penibil, penibil..[/quote]

Mai informeaza-te! Citisem undeva , sau cred ca maica Elisabeta ( care a scris "Inviind pe drumul Damascului - Talita Cumi") spunea ca a fost martora la o blasfemie a Liturghiei, una necurata in care cuvintele erau toate romanesti, cantarile asemenea, dar toate cuvintele erau rostite invers. E unul din limbajele celui rau.

Doamne, ajuta-ne sa veghem!
Reply With Quote
Vechi 14.05.2009, 11:32:10
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul

Penibil, penibil, penibil..
Mai informeaza-te! Citisem undeva , sau cred ca maica Elisabeta ( care a scris "Inviind pe drumul Damascului - Talita Cumi") spunea ca a fost martora la o blasfemie a Liturghiei, una necurata in care cuvintele erau toate romanesti, cantarile asemenea, dar toate cuvintele erau rostite invers. E unul din limbajele celui rau.

Doamne, ajuta-ne sa veghem![/quote]

Ma intrebde ce nu zicem "Carte de credit" si zicem "Card"?
Reply With Quote
Vechi 14.05.2009, 15:36:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul

Doamne, ajuta-ne sa veghem!
Cauta mai bine si vezi despre ce este vorba, nu am timp sa fac rezumatul povestii.

Citat:
Ma intrebde ce nu zicem "Carte de credit" si zicem "Card"?
Pentru ca nu tinem la limba noastra.
Francezii au translatat tot ce vine din engleza, inclusiv din domeniul informaticii in franceza.
Ar fi ca si cum si noi am spune "soricel" la "mouse" si l-am folosi ca atare.
Ei asa il folosesc.
Noi ne-am obisnuit sa aruncam limba romana in derizoriu.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pr Iustin Parvu ana-maria Mari Duhovnici si predicile lor 71 06.12.2011 01:20:28
parintele iustin parvu dana-v Diverse Sarbatori 0 05.04.2010 00:00:15
Iustin Parvu spinum Intrebari utilizatori 3 10.03.2010 18:09:06
Parintele Iustin Neagu madalinutza Preotul 7 10.03.2008 20:50:55
Parintele Iustin michaela Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2006 23:38:34