![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru calculator sunt bare de delimitare si calibrare, atata tot. Niciodata nu sunt citite ca o cifra sau stocate intr-o baza de date ca cifre. Este pe undeva o gluma inginereasca, dar cam sinistra pentru unii, ba chiar ceva diabolic pentru superstitiosi. Oricum isteria asta cu "666" si codul de bare a aparut mai intai la protestanti, pe urma a fost importata fara discernamant de greci si asa a ajuns si la noi.. Insa e o superstitie si atata tot, nici macar cei care cred in ea nu o iau in serios, altfel n-ar cumpara nimic din "produsele diavolului". |
|
|
||||
|
||||
|
Daca vei gasi vreodata pe orice produs un cod in care cele doua bare subtiri sa nu aiba dedesubt cifra 6 (exceptand barele de control), sa faci poze si sa-mi arati si mie.
|
|||
|
|||
|
http://video.crestinortodox.ro/NUouQ...pre_secte.html
Spre sfarsitul materialului face referire si la carduri, coduri de bare, 666...merita ascultat! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Nu-i asa parinte ca asa e..."? Ca sa nu mai vorbim de dezinformarea crasa "carduri cu 666" sau infantilisme de genul "CARD=DRAC".. Penibil, penibil, penibil.. |
|
|
|||
|
|||
|
Alin, daca tie ti-a ramas in minte acesta intrebare "nu-i asa parinte?", pe mine m-au "atins" cuvintele parintelui unde spune; "Daca ai o carte cu 700 de pagini, fara sa vreau trec prin 666, ce fac rup pagina?"
Pe mine tocmai acest cuvant m-a folosit. Dar nu e musai sa am dreptate. Na, omul e UNIC si de aceea fiecare traieste/simte credinta prin inima sa. Acum important e sa fie scopul comun, Mantuirea! Nu? .. Si cum 2 inimi nu sunt la fel..poate ca ai si tu dreptate desi eu nu pot vedea acel penibil..penibil..penibil..de care vorbesti tu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asta este ceea ce numesc penibil, n-am nimic cu parintele. Nu e prima data cand se intampla asa ceva, si cu alti parinti s-a incercat tehnica asta si din pacate cu unii a si reusit. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca parintii rugatori nu v-au putut "convinge" sa deschideti ochii, sa vedeti dincolo de ratiune..cu atat mai putin voi reusi eu, care nu sunt decat o mana de pamant. Daca voi continua discutia nu fac decat sa umplem acest topic de pagini...sa pierdem timpul...[COLOR=Red]sunt convinsa ca nicunul din noi nu se va lasa convins in veac de ceva ce eu as putea spune!!! Daca ar dori sa afle adevarul, nu ar sta aici langa una ca mine si ar "emite presupuneri"...ci ar alerga la duhovnicii adevarati si ar spune deschis: Parinte eu pe asta NU o inteleg, explica-mi! dar preferam sa stam aici , in virtual si sa facem pe X eretic...e mai simplu... Nu-mi pasa ce ganditi despre mine (Doamne iarta-ma!) atat timp cat ceea ce [/COLOR][COLOR=Red]voi ganditi [/COLOR][COLOR=Red]NU imi poate schimba inima si ratiunea. A incerca sa faci lumea sa te inteleaga, nebunie curata este...mi-a spus parintele Iustin..nu lumii trebuie sa ii dovedesti ceva, ci tie insuti si Lui Hristos! [/COLOR] Bucurie si Hristos a inviat! |
|
|
|||
|
|||
|
Ca sa nu mai vorbim de dezinformarea crasa "carduri cu 666" sau infantilisme de genul "CARD=DRAC"..
Penibil, penibil, penibil..[/quote] Mai informeaza-te! Citisem undeva , sau cred ca maica Elisabeta ( care a scris "Inviind pe drumul Damascului - Talita Cumi") spunea ca a fost martora la o blasfemie a Liturghiei, una necurata in care cuvintele erau toate romanesti, cantarile asemenea, dar toate cuvintele erau rostite invers. E unul din limbajele celui rau. Doamne, ajuta-ne sa veghem! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Doamne, ajuta-ne sa veghem![/quote] Ma intrebde ce nu zicem "Carte de credit" si zicem "Card"? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Francezii au translatat tot ce vine din engleza, inclusiv din domeniul informaticii in franceza. Ar fi ca si cum si noi am spune "soricel" la "mouse" si l-am folosi ca atare. Ei asa il folosesc. Noi ne-am obisnuit sa aruncam limba romana in derizoriu. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pr Iustin Parvu | ana-maria | Mari Duhovnici si predicile lor | 71 | 06.12.2011 01:20:28 |
| parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 05.04.2010 00:00:15 |
| Iustin Parvu | spinum | Intrebari utilizatori | 3 | 10.03.2010 18:09:06 |
| Parintele Iustin Neagu | madalinutza | Preotul | 7 | 10.03.2008 20:50:55 |
| Parintele Iustin | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2006 23:38:34 |
|
|