![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iertati-ma ca ma bag, nu am citit toata discutia voastra. Si eu cred ca nu incercarea de a dovedi miracolele il vor face pe un ateu sa creada. In unele cazuri un mioracol poate sa actioneze asa, insa trebuie sa i se intample persoanei respective, sa-l atinga pe el in suflet, sa il zdrucine. |
|
|
|||
|
|||
|
Intr-adevar, n-am citit cu atentie.
In orice caz, desi este f. preocuat sa explice de ce NU crede in focul sfant, totusi nu se oboseste sa ne lamureasca de ce ar trebui noi sa-l convingem de autenticitatea lui, fiind ..prea plictisit sa faca asta. Interesant. |
|
|
|||
|
|||
|
Poate n-ai inteles faptul ca, pentru ca altii sa creada ca este un miracol, nu este musai sa cazi si tu de acord cu ei.
Ai dreptul tau la scepticism pe care nu o sa ti-l rapeasca nimeni, stai linistit. Matale ramai cu scepticismul, ei cu convingerile lor. Dar se pare ca mai degraba incerci dumneata sa-i convingi pe ei de scepticismul dumitale decat o stradanie deosebita in sens invers.. |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru Fani,
apropo de prezentarile eronate, personal nici eu nu sunt de acord cu incurajara acestui soi de pietate, ba dimpotriva. Personal nu cred ca focul de la sf. mormant ar trebui plimbat pe ici pe colo cu avionul dar nu pot sa nu neg ca pentru unii (poate multi) treaba asta chiar inseamna ceva. Si cine stie, poate pe undeva le tine si lor aprins un fel de foc dar totusi poate nu e cel mai potrivit mod..si foc. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Minune, Filmul despre Lumina Sfanta de la Ierusalim | Ion Pop | Generalitati | 3 | 01.08.2011 20:24:58 |
| Lumina Sfanta de la Ierusalim: Rezultatele analizei fizicienilor | georgeval | Teologie si Stiinta | 25 | 24.11.2010 23:00:06 |
| Sfanta Lumina de la Ierusalim | FLORINUTA | Intrebari utilizatori | 0 | 20.03.2010 17:03:23 |
| Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|
|