![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca isi bate joc de acestea,probabil o face prin prisma inconstientei si a teribilismului varstei. Poti incerca sa discuti cu el,dar nu stiu ce sorti de izbanda vei avea.Depinde mult de deschiderea sufleteasca si de inteligenta lui,deasemenea,conteaza mult si in ce mod vei pune problema. |
|
|
|||
|
|||
|
e destul de ciudat sa spun ca e un teribilism al varstei pentru ca el are de ani si intr-adevar, isi bate joc de cele sfinte, dar de fata cu mine a incetat pentru ca stie ca ma deranjeaza. nu stiu ce sa fac in legatura cu el
|
|
|
|||
|
|||
|
Il accepti asa cum e sau treci mai departe. Daca incerci sa-l schimbi in privinta asta e posibil sa reactioneze intr-un fel care sa nu faca bine niciunuia dintre voi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Da, foarte corect ! O concluzie, trasă din propria-ți trăire, atitudine. Aici ai vorbit cu mare înțelepciune. Este foarte bine, să-i înveți, să-i povățuiești și pe alții din proprile tale greșeli.
|
|||
|
|||
|
eu nu stiu cum sa ma rog pentru el.
am gasit in niste carti de rugaciuni, rugaciunea sotiei pentru sot, e pacat daca o citesc zilnic? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Va rog sa ma ajutati!:( | nectariepv | Generalitati | 0 | 21.07.2011 12:00:04 |
| va rog ajutati-ma | florentina_bl | Intrebari utilizatori | 18 | 14.01.2011 16:39:30 |
| ajutati-ma va rog | paulika | Generalitati | 2 | 07.06.2010 21:26:40 |
| ajutati | galeryiu | Umanitare | 0 | 25.04.2008 19:39:24 |
| Ajutati-ma | ioanhodean | Pocainta | 1 | 30.03.2008 23:25:17 |
|
|