![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=purple][COLOR=purple]A ierta, inseamna a pregati inima, ca in ea sa Se odihneasca Dumnezeu. [/COLOR][/COLOR][COLOR=purple]
[/COLOR] Foarte frumos spus si adevarat ..dar greu de realizat pentru multi ..poate pentru prea multi . Acum instrainarea de un om ,la prima vedere ,nu -i benefica dar decat sa fii ispitit mai mereu la tot feluri de ganduri rele ,mai bine indepartarea de persoana care-ti provoaca aceste ganduri .Asta nu exclude iertarea ,fara ea totu-i zadarnic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
||||
|
||||
![]()
"Dumnezeu te face pe tine stapan, raspunzator al sentintei si iti spune: dupa cum ai judecat, asa te judec si Eu! Daca ierti pe aproapele tau, te voi ierta si Eu, cu toate ca nu se potriveste o iertare cu alta! Tu ierti, pentru ca ai nevoie de iertare, Dumnezeu insa nu are nevoie de nimic. Tu ierti un om de aceeasi fire cu tine; Dumnezeu, insa, iarta un rob. Tu esti vinovat de nenumarate pacate. Dumnezeu este insa fara de pacat''
ne spune parintele Cleopa. ( din Formula AS -Spiritualitate ) http://www.formula-as.ro/1998/332/spiritualitate-39
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Ajutor. Mama se opune casatoriei. Nu poate ierta trecutul sotului meu | ioanacluj | Nunta | 270 | 27.02.2013 10:12:37 |
Despre multul rau pe care l-am facut cu unele postari ale mele aci | mihailt | Generalitati | 2 | 05.01.2010 18:17:06 |
|