![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
[SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Foarte, foarte frumos si adevarat ce ai scris! M-am cutremurat citind! Da-ne, Doamne, intelepciunea cea de sus...sa nu ne pierdem in nimicuri...sa nu TE pierdem prin ipocrizie si fatarnicie!!! Apara-ne Doamne si ne miluieste!
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
|
|||
|
|||
|
Ce-ai postat acolo, Alin, a fost ca o palma pt mine. Parca pentru mine ai fi scris!
Familia mea este pe plaja aceea (chiar vom merge in vacanta la sfarsitul lunii)! Sot ateu, prieteni atei... eu, vai de mine! (Chiar sunt singura cu sot ateu pe forumul acesta???) |
|
|
||||
|
||||
|
Asa este, doar Hristos din noi ii poate ajuta pe acei frati sa revina la dreapta credinta. Dar cum il pot vedea pe Hristos din noi ?
Foarte simplu : Cel ce plineste poruncile, are in sine pe Poruncitor. Asa ca iubiti credinciosi, spor in cele duhovnicesti!:) Har si pace de la Domnul! |
|
|