![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu uitam Stalpul Ortodoxiei. Ereticii au dat sarazinilor bani pt. a nu-i lasa pe credinciosi sa intre in Biserica Sf. Mormant. Atunci Patriarhul Sofronie impreuna cu ceilalti crestini se rugau afara, cand deodata Lumina Sfanta a tasnit afara spargand un stalp de piatra. Si asta este tot o "facatura"?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Unde scrie, ce dovezi exista?[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
George Orwell ti-a raspuns deja
|
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Politicienii pe-o parte, biserica pe altă parte face harcea-parcea din mintea bietului român, incapabil să mai discearnă între bine și rău, între adevăr și minciună... Dă-i românului măcar iluzia senzațiilor tari și l-ai făcut sclav...
|
|||
|
|||
![]()
E o decizie de marketing. Cu ce e diferit focul ala fata de focul de la bricheta mea?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Nu stiu, nu mi-am pus problema asta. Dar, de 20 de ani, politicienii mint, ne mint, ne manipulează, ne promit si-n acelasi ritm incalca promisiunile. Nu vreau decât să mă conving că acțiunea din 18 apr este reală sau nu... Nu pentru că aș fi Toma-necredinciosul... Dar, această acțiune înseamnă voturi și vreau să mă conving că le merită.[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
silver,nu te indoi ,Sf Lumina se pogoara in vazul tuturor,intre orele 13,15(am vazut-o 3 ani la rand)in sambata Mare,cat despre carteli,.. Bine ar fi sa te duci canva sa vezi cu ochi tai,,,,ca o sa crezi sau nu,traba ta,da nu te mai uita dupa toti ciudati de pa ci care isi dau cu parerea,(contra ortodocsiei)cand ei defapt sunt afoni,
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Peste partea cu "campania electorala" se poate trece cu usurinta. Nu e nimeni obligat sa o ia in consideratie. |
|
||||
|
||||
![]() [COLOR=green]Se pare că eu nu mă mai exprim corect și nu mă mai pot face înțeleasă... Nu m-am îndoit nici o clipă de flacăra care apare pe Sf Mormânt de la Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox. Arătați-mi unde am scris eu așa ceva... [/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 22:19:55 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Despre minciuna | IulianaM | Generalitati | 34 | 21.05.2011 08:28:29 |
Astrologia adevar sau minciuna? | Templier Knight | Generalitati | 5 | 15.01.2011 09:16:01 |
Minciuna din noi | Anca-Miha | Pocainta | 21 | 03.07.2009 23:55:06 |
|