Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2009, 15:59:17
eu-cristina83 eu-cristina83 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2008
Locație: Undeva in minunata Romanie
Implicit

Sa nu uitam Stalpul Ortodoxiei. Ereticii au dat sarazinilor bani pt. a nu-i lasa pe credinciosi sa intre in Biserica Sf. Mormant. Atunci Patriarhul Sofronie impreuna cu ceilalti crestini se rugau afara, cand deodata Lumina Sfanta a tasnit afara spargand un stalp de piatra. Si asta este tot o "facatura"?
Vechi 22.04.2009, 16:24:31
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eu-cristina83 Vezi mesajul
Sa nu uitam Stalpul Ortodoxiei. Ereticii au dat sarazinilor bani pt. a nu-i lasa pe credinciosi sa intre in Biserica Sf. Mormant. Atunci Patriarhul Sofronie impreuna cu ceilalti crestini se rugau afara, cand deodata Lumina Sfanta a tasnit afara spargand un stalp de piatra. Si asta este tot o "facatura"?
[COLOR=green]Unde scrie, ce dovezi exista?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Si-apoi, aici se vrbeste daca lumina sfanta a fost adusa intr-adevar de la Ierusalim sau e numai campanie electorala? Asta este ideea...[/COLOR]
Vechi 22.04.2009, 16:40:29
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Si-apoi, aici se vrbeste daca lumina sfanta a fost adusa intr-adevar de la Ierusalim sau e numai campanie electorala? Asta este ideea...[/COLOR]
George Orwell ti-a raspuns deja
Reply With Quote
Vechi 22.04.2009, 16:58:54
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
George Orwell ti-a raspuns deja
[COLOR=green]Politicienii pe-o parte, biserica pe altă parte face harcea-parcea din mintea bietului român, incapabil să mai discearnă între bine și rău, între adevăr și minciună... Dă-i românului măcar iluzia senzațiilor tari și l-ai făcut sclav... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De 1 mai PSD-iștii dau mici... Să vedem pe aceștia de unde-i aduce și câți flămânzi reușește să adune ca să știm ce ne așteaptă la alegeri...[/COLOR]
Vechi 22.04.2009, 18:35:05
ex-christian ex-christian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.04.2009
Implicit

Citat:
Si-apoi, aici se vrbeste daca lumina sfanta a fost adusa intr-adevar de la Ierusalim sau e numai campanie electorala? Asta este ideea...
E o decizie de marketing. Cu ce e diferit focul ala fata de focul de la bricheta mea?
Reply With Quote
Vechi 22.04.2009, 18:40:04
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ex-christian Vezi mesajul
E o decizie de marketing. Cu ce e diferit focul ala fata de focul de la bricheta mea?
[COLOR=green]Nu stiu, nu mi-am pus problema asta. Dar, de 20 de ani, politicienii mint, ne mint, ne manipulează, ne promit si-n acelasi ritm incalca promisiunile. Nu vreau decât să mă conving că acțiunea din 18 apr este reală sau nu... Nu pentru că aș fi Toma-necredinciosul... Dar, această acțiune înseamnă voturi și vreau să mă conving că le merită.[/COLOR]
Vechi 22.04.2009, 23:33:00
coman's Avatar
coman coman is offline
Member

Data înregistrării: 11.04.2008
Locație: baia mare
Implicit

silver,nu te indoi ,Sf Lumina se pogoara in vazul tuturor,intre orele 13,15(am vazut-o 3 ani la rand)in sambata Mare,cat despre carteli,.. Bine ar fi sa te duci canva sa vezi cu ochi tai,,,,ca o sa crezi sau nu,traba ta,da nu te mai uita dupa toti ciudati de pa ci care isi dau cu parerea,(contra ortodocsiei)cand ei defapt sunt afoni,
Reply With Quote
Vechi 22.04.2009, 20:11:51
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
[COLOR=green][/COLOR]
Dovada este stalpul respectiv, care sta marturie in Biserica Sf. Mormant si poate fi vazut de oricine care merge la Ierusalim.

Peste partea cu "campania electorala" se poate trece cu usurinta. Nu e nimeni obligat sa o ia in consideratie.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2009, 20:26:28
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

[COLOR=green]Se pare că eu nu mă mai exprim corect și nu mă mai pot face înțeleasă... Nu m-am îndoit nici o clipă de flacăra care apare pe Sf Mormânt de la Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox. Arătați-mi unde am scris eu așa ceva... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Am cerut celui care poate și are argumente să mă convingă că flacăra, pe care toți am văzut-o pe TV-uri, a fost adusă de la Ierusalim.[/COLOR]
Vechi 22.04.2009, 20:43:20
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
[COLOR=green]Se pare că eu nu mă mai exprim corect și nu mă mai pot face înțeleasă... Nu m-am îndoit nici o clipă de flacăra care apare pe Sf Mormânt de la Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox. Arătați-mi unde am scris eu așa ceva... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Am cerut celui care poate și are argumente să mă convingă că flacăra, pe care toți am văzut-o pe TV-uri, a fost adusă de la Ierusalim.[/COLOR]
Bine, am inteles acum, dar dinpacate nu poate nimeni sa iti demonstreze ca lumina vine de la Ierusalim. Cateodata mai trebuie sa avem incredere si in oameni... Important e sa credem in INVIERE.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minciuna Sanduu Generalitati 2 07.04.2012 22:19:55
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Despre minciuna IulianaM Generalitati 34 21.05.2011 08:28:29
Astrologia adevar sau minciuna? Templier Knight Generalitati 5 15.01.2011 09:16:01
Minciuna din noi Anca-Miha Pocainta 21 03.07.2009 23:55:06