![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca cineva are vreo MARTURIE PATRISTICA sau CANONICA sa ne spuna. |
|
|
||||
|
||||
|
am asistat de Florii la un botez dublu la petru voda. a oficiat pr Justin si amandoi baietii au fost cufundati in aceeasi apa. insa nu s-a pomenit nimic in legatura cu acest subiect. nu s-a folosit termenul de frati de cruce sau ceva asemenator. dar tot ce se poate...
|
||||
|
||||
|
Nici eu nu am auzit nimic despre aceasta.
Aceia devin rude in Hristos (frati ai lui Hristos si fii ai Tatalui), insa nu si rude trupesti sau spirituale. Sa ne straduim in a pastra dreapta credinta. Sa cautam mereu in izvoare, cat mai adanc. |
|
|
||||
|
||||
|
Daca tinem seama ca in vechime crestinii se botezau doar la marile sarbatori, cu siguranta s-au botezat in aceeasi apa si persoane care aveau sa devina mai tarziu sot si sotie. E bine sa ramanem la ce prevad canoanele - o inrudire spirituala intre nas si fin, intre nas si parintii finilor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Am luat un Molitfelnic si am vazut ca la Slujba Botezului nu apare interdictia de a boteza in aceeasi cristelnita un baiat si o fata.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| rude prin incuscrire | flo9_10 | Nunta | 29 | 06.01.2012 14:47:08 |
| Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 09.09.2011 13:09:26 |
| rude prin incuscrire | ioanamartincu | Nunta | 1 | 04.05.2011 20:37:10 |
| rude de gradul VI | anamariagradinaru | Nunta | 1 | 04.04.2011 19:49:58 |
| Cum putem sa devenim buni | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 23 | 12.12.2010 21:53:31 |
|
|