![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Persoanele din București aflate în dificultate sunt ajutate de comitetele parohiale de la mai multe biserici. Enoriașii parohiei Podeanu oferă zilnic pachete cu alimente pentru 14 familii nevoiașe. De asemenea, această parohie pune la dispoziția elevilor și studenților cu posibilități materiale reduse o serie de burse .
Biserica parohiei Podeanu, construită între anii 1926-1928, are hramurile "Sfinții Impărați Constantin și Elena", "Sfântul Mare Mucenic Dimitrie" și "Sfântul Apostol Simion Zilotul". Este singurul lăcaș din România care adăpostește moaștele unuia dintre cei 12 Apostoli ai Mântuitorului- Sfântul Apostol Simion Zilotul.
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 23:11:54 |
| Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 10:25:35 |
| Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 18:59:31 |
| Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 14:54:01 |
| Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 22:43:39 |
|
|