Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.04.2009, 23:35:06
emanuel2007
Guest

Implicit

pe munte UE nu va avea pretentia sa aplice legile alea valabile pentru sate , deoarece ei o sa interzica sa faci buda acolo unde mai este posibilitatea ca sa te racordeze ei la reteaua publica de canalizare ; insa sus pe munti nu o sa fie niciodata tevi de preluare a rahatilor nostri , de la fiecare buda de pe munte pana in sate ; si deci , acolo nu o sa se aplice legile astea satanice ; la fel si cu apa : nu o sa iti poata interzice sa iei apa din paraie pe munte , pe cand in sat o sa iti zica ca legea zice sa te racordezi la canalizarea publica si ca nai voie sa iti faci fantana sau ciusmea personala ... astea sunt noile legi satanice , nu ai ce sa ii faci ... la fel si cu lemnele : sus pe munte nu o sa stie nimeni daca io o sa imi iau din cand in cand niste lemnisoare din padure din alea cazute pe jos ; iar intr-o pivnita , iarna nu trebuie sa faci decat un foculet cu un lemnisor acolo si gata ...

nu mai e mult pana cand o sa se stranga cureaua ; si cand o sa mai vina inca un 6 o sa fie mult mai greu sa iti mai faci pivnita aia ; si o sa iti para rau ... da ma rog fiecare face ce vrea ... nu avem de ce sa aduna bani pentru pustie : mai ales pentru ca banii cat de curand nu o sa mai fie valabili , ci o sa trebuiasca sa iti iei un card cu cip , daca vrei sa fa iti faci pacate ; insa daca nu vrei , atunci singura solutie e cartofu la pivnita sus pe munte

daca vrei sa te intaresti pentru pustie , du-te cate oleaca sa vezi cum e ; stai mai intai cateva saptamani , apoi cateva luni , si tot asa ...

io nu am plecat din manastire ca nu am mai putu sta ; am plecat ca trebuia sa plec , asa era voia Domnului ... si nu imi pare rau , desigur ... acu imi dau io seama ( tot mai mult ) ce bine a fost ca am plecat ...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 19:22:02
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii mihailt Stiri, actualitati, anunturi 2 27.06.2009 03:43:09
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 12:20:37
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? moro.d Stiri, actualitati, anunturi 6 06.02.2009 00:45:44