![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ispita e pe forum.
|
|
||||
|
||||
![]()
M-a bufnit râsul , de am trezito și pe soție ! Da , ispita e pe forum, are dublu înțeles. Sărut mâna pentru informație , dragă Anca.
|
|||
|
|||
![]()
Iertare sotiei tale, ca fac afirmatii cu dublu sens, dar nu departe de adevar.
M-ai facut si pe mine sa zambesc, realizand ce a scris. Intr-adevar, ispitele sunt multe pe forum. |
|
||||
|
||||
![]()
Si Urzicuta vad ca nu a mai aparut de mult !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, si eu ma gandeam la urzicuta
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamna preoteasă , e mămică acum la trei îngerași și probabil ne citește doar, având multe alte treburi de făcut prin casă și nu numai.
|
||||
|
||||
![]()
Daca [COLOR=purple]urzicuta[/COLOR] -i mamica de trei ingerasi sa-i dea Domnul multa sanatate, putere si bucurii de la copii.Tot binele din lume pentru o familie cu trei ingerasi ! Doamne ajuta-i !
![]() [COLOR=purple][/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
Desi Cristi se referea la membri mai vechi ai forumului ,care n-au mai postat de mult ..nu pot sa nu semnalez lipsa d-ului VISOVI cu ale sale ,,shi ,,tz,, n-a mai postat de mai bine de o luna si ceva . .ce-o fi cu dansul ? D-le VISOVI oriunde ati fi , va doresc PASTE linistit, plin de bucuria Invierii Domnului Iisus Hristos si multa sanatate!
|
||||
|
||||
![]()
Pai , de cand n-a mai postat i-am uitat i,d ..scuze vorbeam de d-ul VSOVI ...cred ca oricum, ati inteles la cine ma refeream .
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|