Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2009, 12:10:23
anne's Avatar
anne anne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii...

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Deci de la 22.00 la 22.30 Rugaciunea "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul". Va avea efect in problema pentru care ne rugam, cand eu ma rog de fapt pentru mine?
[SIZE=3] Eu personal...nu pot ...NU POOOOT sa spun rugaciunea doar pentru mine! Niciodata nu am spus-o asa... Ma gandesc ca sunt mama de copii...am un sot care are nevoie de rugaciune ..oameni dragi mie care sufera si atunci spun asa: DOAMNE, IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE-NE PE NOI, PACATOSII...[/SIZE]
[SIZE=3]Poate asa ar trebui sa spunem toti, cand facem rugaciunea impreuna...[/SIZE]
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..."
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Propunere alinnasser2010 Generalitati 3 14.04.2010 21:20:38
am o propunere: maria-luisa Generalitati 36 14.01.2010 19:20:51
PROPUNERE saccsiv Generalitati 179 14.04.2008 17:02:50