![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma refeream la numele mari intelese lumeste. Intre timp a postat emanuel2007, cu care sunt de acord.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
deci astia cu cipurile au deja tehnologia controlului complet al creierului ...
saracii de ei ... nebuni , sarmanii ... vor sa fie mai puternici decat Dumnezeu , ei care sunt niste furnici ; satan este muuult mai puternic decat toti masonii din toate timpurile la un loc , si totusi a cazut fulger din cer ... |
|
|
|||
|
|||
|
Chiar daca ar putea sa controleze trupul, trebuie sa ne aducem aminte ca sufletul e cel care conteaza. Un credincios adevarat, in care salasluieste Iisus, nu trebuie sa se teama de nimic. Iar daca se va ajunge la obligativitate, vom refuza, fara indoiala. Orice nedreptati vom indura, vor fi vazute de Dumnezeu, iar rasplata noastra in Ceruri va fi insutita.
|
|
|
|||
|
|||
|
daca cineva accepta de buna voie cipul stiind ca prin el se poate controla complet trupul , si asta va servi masonilor ca sa ne faca sa pacatuim fortat , atunci acea persoana ( care a acceptat de buna voie ) se va osandi ... trupul nu poate fi separat de suflet , daca pacatuim cu trupul se duce sufletul in iad ; noi nu vom fi judecati numai daca am pacatuit cu sufletul ci si daca am pacatuit cu trupul ... deci nu se poate accepta nici cu pretul mortii ...
http://www.youtube.com/watch?v=FKx1g...eature=related |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
"Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii in deșert nu mi-l da mie. Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale. Așa, Doamne, Impărate, dăruiește-mi ca să-mi văd greșelile mele si să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat ești in vecii vecilor . Amin ! + "
Este rugăciune acestei perioade , ce trebuie să o avem in minte, in suflet și să o rostim alături de toate rugăciunile zilei . Ea ne va intări și lumina cu siguranță !
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
| Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
| Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
| Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|
|