Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2009, 21:07:08
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

danastefan
,,intrati pe aceste linkuri si aflati niste lucruri deosebit de interesante despre ceea ce ne asteapta. as vrea sa ne organizam intr-o asociatie sau grup si sa militam mai activ impotriva instaurarii noii ordini mondiale si a guvernului mondial condus de anthrist.,,

Nu demonstratiile sunt solutia pentru a-l opri pe antihrist si cipuirea. E deja tarziu pentru ele. Solutia a dat-o parintele Iustin: sa constituim mici comunitati crestine la tara si in special la munte dupa cum ne spune Sf Efrem Sirul:
[SIZE=4]Insa putini vor fi atunci cei ce vor voi sa asculte si sa creada în propovaduirea Proorocilor. Iar aceasta o va face Mantuitorul ca sa-Si arate negraita Sa iubire de oameni, ca niciodata nu voieste moartea pacatosului și a necuratului, ci voieste ca toti sa se mantuiasca; ca nici în vremea aceea nu va lasa neamul omenesc fara de propovaduire, ca fara de raspuns sa fie toti la judecata. Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, [COLOR=Red]vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde.[/COLOR]Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti și iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.[/SIZE][SIZE=4] Sfantul Efrem Sirul[/SIZE]

De fapt, cei ce indeamna la demonstratii nu vor sa priceapa ca trebuie sa se lepede de toate inlesnirile ce le au in oras si sa-si vanda apartamentul sau casa pentru a-si construi o casuta la munte de unde sa poata fugi in vagaunile si pesterile muntilor atunci cand va veni seceta si foametea ce vor urma pecetluirii. Daca totusi e legat de oras cu serviciul, sa-si cumpere o garsoniera sau o camera de camin si sa continuie in paralel constructia casutei la munte si serviciul la oras. Trebuie avut in vedere si proviziile alimentare pentru acea perioada dupa modelul lui Iosif din VT care a adunat granele din cei 7 ani imbelsugati pentru a rezista in cei 7 ani secetosi.
Vechi 24.02.2009, 21:36:22
emanuel2007
Guest

Implicit

da , cu mitingul sau cu greve sau alte metode de genul acesta nu se poate rezolva mare lucru , caci sistemul acesta al fiarei apocaliptice este mult mai puternic decat noi in lumea aceasta ... insa noi trebuie sa pastram legatura cu cerul si prin aceasta vom fi mai puternici noi decat fiara , caci nu vom pierde legatura cu Dumnezeu ... adica vom fi mai puternici in sensul ca nu vom primi pacaleala lor si ca vom face tot ce se mai poate face : prin rugaciune ...
se mai poate castiga prin lege numai dreptul nostru de nu avea acte cu 666 din motive religioase , insa ca sa mai oprim masinaria aopcaliptica nu mai poate nimeni face aceasta prin mijloace ortodoxe ... iar daca va aplica alte mijloace nu va realiza nimic , ci doar va inlocui o violenta cu alta violenta ...
deci ganditi-va , cum zicea si iustin , la retragere la modul serios ... ori la tara ori la munte ... dar la munte va fi mai bine , caci prin sate vor apare grupari de anarhisti , carora politia nu le va face nimic ci ii va lasa liberi sa devasteze orice si sa talhareasca in voie ... si de gruparile de anarhisti nu se va nimeni apara decat prin violenta , ceea ce nu este spre mantuire ci spre pierzare ... de aceea cea mai buna este fuga de toti si toate , in varful muntilor , numai cu Dumnezeu ...
Vechi 24.02.2009, 21:51:19
milka milka is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.01.2009
Locație: Bucuresti
Thumbs up

cine doreste sa SEMNEZE impotriva actelor cu cip si a ascultarii telefoanelor,sa ma contacteze pe milkaundercover@YAHOO.COM ,semnaturi ce vor fi inaintate luna asta la guvern.s-au strans zeci de mii,dar semnatura ta conteaza! NU ASTEPTATI CIPUL! LUPTATI PT INCETINIREA LUI PT COPIII NOSTRI! maine este ultima zi in kre se mai strang.

PS: pt cei kre zic k degeaba se fac mintinguri si protestatii.Sa stiti ca nu se fac degeaba,Dumnezeu nu ne vrea lasi,vrea sa luptam pt sufletele noastre si sa le deschidem ochii celor care nu stiu!in alte tari s-au opus si au castigat! aici de ce nu facem asa?!de ce ne e frica,eu nu inteleg...pe forumuri ne dam mari,ne exprimam parerile liber si fara nicio retinere,dar la razboi toti inapoi...stramosii nostri n-ar fi facut asa,bunicii nostri care erau bine inradacinati in credinta ortodoxa.
Vechi 24.02.2009, 22:19:13
emanuel2007
Guest

Implicit

bun , miting ... dar ce sa ceri ?
Vechi 25.02.2009, 00:48:25
Anca-Miha
Guest

Implicit

Draga Emanuel, dupa ce am primit fotografia cu cei 6 copii, pe care incercam sa-i ajutam la sectiunea "Umanitare", am stat si m-am gandit: oare chiar trebuie sa mergem in varf de munte si sa ne facem o casa departe de lume, pentru a ne curati de pacate, sau saracia este alternativa cea mai buna. Saraci si curati putem fi si la marginea orasului sau a satului, asa ca Pr. Proclu. Cred ca un sat uitat de lume, e un loc uitat de rele.
Vechi 25.02.2009, 01:13:02
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Draga Emanuel, dupa ce am primit fotografia cu cei 6 copii, pe care incercam sa-i ajutam la sectiunea "Umanitare", am stat si m-am gandit: oare chiar trebuie sa mergem in varf de munte si sa ne facem o casa departe de lume, pentru a ne curati de pacate, sau saracia este alternativa cea mai buna. Saraci si curati putem fi si la marginea orasului sau a satului, asa ca Pr. Proclu. Cred ca un sat uitat de lume, e un loc uitat de rele.
La munte noi nu ne ducem pentru curatirea de pacate pe care o putem face oriunde, ci pentru a scapa de bandele de talhari care vor ataca unitatile militare si vor fura arme cu care vor intra peste oameni in case pentru a le lua alimentele dar, mai grav ca vor si viola femeile si copii si vor ucide pe toti cei ce li se vor impotrivi. Atunci ,cum spune Staretul Antonie, lumea va fugi de la orase la tara iar talharii ii vor urma si acolo. Muntele are legile lui. Nu ajunge oricine acolo. Eu prefer sa fac ascultare de Sfintii Parinti. In Romania nu se pot face demonstratii de anvergura celor din Grecia sau Serbia care au fost in alte timpuri (inainte de criza care a intarit mult puterea ocultei mondiale) pentru ca suntem prea divizati dar si pentru ca chiar daca s-ar face, masoneria care in tara noastra e infiltrata in toate structurile de putere va face sa nu aibe nici un efect
Vechi 25.02.2009, 01:29:41
Anca-Miha
Guest

Implicit

Am citit si eu proorocia Staretului Antonie; sa ne rugam sa nu prindem acele vremuri, caci intrec imaginatia omului in ce fel se vor comporta oamenii pe atunci...mai rau ca animalel.
Dar fara preocuparea pentru curatirea pacatelor, vezi cumva o posibilitate de a te numara printre cei "de la munte"?
Vechi 25.02.2009, 01:33:42
emanuel2007
Guest

Implicit

chestia este ca oricum sa mai opreasca cineva actele cu 666 si pecetluirea nu se mai poate ... ce este scris va fi ... cine vrea sa faca miting poate sa faca , dar nu va reusi mai nimic prin asta ... nio nu trebuie sa obtinem altceva decat nuami sa ne permita in mod legal sa avem acte de tip vechi ...
asa este cum a zis si iustin : politia si armata vor permite aparitia acelor bande de anarhisti , criminali ; caci dupa criza aceasta financiara va rezulta o foamete in toata lumea forate mare ... si de la aceasta foamete vor aparea anrhistii peste tot si acestia vor distruge orasele si satele ; vor ataca oamenii , iar oamenii nu se vor putea apara decat unde se vor aduna multi si se vor para prin violenta , adica nu prin mijloace ortodoxe ... de aceea muntele e mai ferit ... iar politia va permite acestor anarhisti sa faca ce vor ei , caci acesti anarhisti vor fi sustinuti si platiti de masoni , ca sa infricoseze populatia ; caci masonii se vor folosi mai apoi de frica oamenilor provocata de anarhisti si de teroristi , ca sa impuna ca unica solutie cipurile si pecetea ... deci asa va cadea in plasa masoneriei intreaga omenire : mai intai criza financiara , foametea , apoi bandele de anarhisti si terorismul , si la urma si razboiul ...
dar cine vrea sa se duca la sate sa se duca , ca si asa e mai bine decat la orase ... fiecare sa faca ce poate ... pustia nu este pentru toti ... insa te-as intreba : de ce sat si nu pustie ? care este motivul ? ti se pare ca la sat va fi mai usor ? ce vei face cand 99% din sateni vor accepta pecetea ??? tu vei fi oaia neagra a satului , si oamenii iti vor face greutati ... gandeste-te ca cei pecetluiti vor putea sa fie controlati mental de masoni prin cipuri , si masonii vor avea tot interesul sa ii faca pe oameni sa iti faca rau , iar tu nu vei putea sa te aperi impotriva unei unei societati demonizate ... atunci iti vei dori sa fii undeva cat mai departe de oameni ; oare vei mai avea posibilitatea sa fugi atunci ? de aceea zic : fa ceea ce trebuie cat mai e timp ...
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 09:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 11:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 08:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 15:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 13:17:58