![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Felicitari! Arata mult mai bine si este mai functional. Am observat ca daca accesam categoria "Predici la sarbatorile de peste an" trimite pe homepage.
http://www.crestinortodox.ro/predici...i-modern/m:353 |
|
|
||||
|
||||
|
Mult mai atractiv, ordonat și plăcut ochiului !
|
|||
|
|||
|
Pentru cinci secunde am crezut ca am gresit casa.....
In general schimbarile sunt binevenite mai ales daca sunt insotite si de niste facilitati la indemana utilizatorilor. Spor in toate! |
|
|
|||
|
|||
|
Îmi place foarte mult cum arată și este și mai funcțional.Mulțumim pentru cadou!
|
|
|
||||
|
||||
|
Da este minunat pe moment am crezut ca am gresit site-ul,cu noua infatisare asteptam cu drag mai multi crestini o schimbare placuta pt paste si speram la mai multe schimbari pana se termina postul k doar vine PASTELEEEEEEEEE!Ma bucur cand omul mai face unele schimbari nu ramane intr-un anumit fel toata viata si in cazul nostru e ceva deosebit pt toti!Deci spor la treaba domnule Admin,sa vedem cu ce ne mai incantati!
|
|
|
|||
|
|||
|
sorry, mie nu-mi place noua infatisare
|
|
|
|||
|
|||
|
super! pana sa ma dezmeticesc,am iesit de doua ori de pe pagina......setez crestinortodox.ro ca homepage !
"De te vei amărî după ce ai căzut în ispită, și-ți mai faci și făgăduințe hotărând că ,,de-acum înainte n-o să se mai întâmple niciodată”, este semn limpede că te afli pe un drum greșit: ți s-a rănit încrederea în tine. Acela ce nu se bizuie pe sine însuși e uimit cum de n-a căzut mai rău și dă slavă lui Dumnezeu că i-a trimis ajutorul la vreme, fără de care ar fi zăcut mai departe acolo în adânc." |
|
|
|||
|
|||
|
In prima pagina nu se intampla nimic daca apesi pe butonul "Inregistreaza-te"... Singura modalitate de a-ti face un cont este sa apesi pe "Intra in cont" si de acolo sa optezi pentru inregistrare.
Apoi legat de forum, chiar acum cand scriu acest mesaj observ ca am doua butoane, unul "Raspunde la mesaj" dar scris gresit (si anume "Raspunde la measj) si unul "Preview Post". E mai bine sa le avem pe amandoua scrise coret si intr-o singura limba, fie engleza, fie romana. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Este o varianta care iti ofera totul din prima pagina-scurt si la obiect.
FELICITARI. |
![]() |
| Tags |
| apel importanat ! |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lansarea site-ului Catedralei Mantuirii Neamului | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 10 | 15.10.2010 23:36:52 |
|
|