![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Dargule, noi traim in Romnania, avem limba noastra, romana, Biblia este tradusa si in romana, asa ca lasa "englezismele" alea, si tradu numele in romana. auzi tu: Mathew, Romans, ......
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
nu am facut decat sa dau copy paste de pe ”teophilos” nu m-am englezit este un program de studiu biblic care are si bublia ortodoxa si vers cornilescu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Astfel dar, cine crede că stă în picioare, să ia seama să nu cadă. 1 Corinteni 10:12
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
stiu care e ideea neoprotestanta, cauta tot felul de neajunsuri in ortodoxie, mai mult fapte conjuncturale, apoi arunca in fata sintagma "vedeti ce se intampla in ortodoxie? iesiti din ea, ca preotul cutere e betiv, ca altu e curvar etc" sunt curios de ce neo-protestantii nu-au "furat" o invatatura, o analiza a sfintelor posturi, un indemn din Filocalie? nu, cauta numai ce e stricat, apoi arunca noroi pe ortodoxie ca sa-si poata urmarii interesele
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da ai dreptate. Sf pavel traseaza claegulile de conduita morala pt un episcop, nebetiv, nelacom, nedornic de castig urat etc..insa fiecare om va raspunde personal pentru faptele sale, fie el si episcop sau patriarh, asta nu trebuie sa-mi potigneasca mie credinta, eu vin in Biserica lui Hristos sa ma aseman cu El sa fiu a Lui sa-mi plang pacatul si sa dobandesc Har si Iertare, nu sa urmaresc ce face cutare episcop, ce pacate are cutare preot ce crede cutare baba despre colacul de la inmormantare, intelegi? nu contabilizez faptele rele ale nimanui ci ma leapad de toata intinarea si doresc sa ma aseman cu Hristos
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| ortodoxia inseamna cearta?sau am inceput sa facem"caterinca" de ea?e pre mult! | iulyaan | Generalitati | 11 | 14.08.2011 15:23:15 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|