Citat:
În prealabil postat de izmenuzza
m-am ingrozit ca si crestin la ce e bine si ce e pacat chiar asta m-a facut sa scriu si pe forum...si chiar domnule danyel,nu inteleg dumneavoastra un pic mai devreme i-mi spuneati ca nu poti sa te imparti in doua ori traiesc cu ale lumii ori ma dedic total lui Dumnezeu iar acum i-mi spuneti ca trebuie sa le imbin pe amandoua...
|
nu trebuie sa imbini nimic, ce este rau si spurcat arunca, ce este bun pastreaza, a fi cu Dumnezeu nu inseamna interdictia de a asculta o muzica buna, a citi o carte buna, etc
Lucrurile care te robesc te fac sa il pui deoparte pe Dumnezeu si sa le slujesti lor, sunt unii "crestini" care merg si la biserica, dar mai merg si la birt, mai zic un Tatal Nostru da mai si dracuie si blestema numele lui Dumnezeu mai si curvesc, mai si fura, mai si insala...nu zic ca e cazul dumneavostra, departe de mine gandul, dar dadeam un exemplu de ceea ce inseamna a sluji la doi domni
Cand esti cu Hristos nu te mai targuiesti cu El ca de ce nu te lasa sa faci aia sau aialalta, Dumnezeu si Biserica nu or dat legi de dragul legilor ci pentru zidirea noastra
cat despre "interdictii" spune-ne te rog mai clar ce anume din bucuriile curate ale vietii pe care doresti sa le faci ti le interzice Hristos?
Doamne ajuta