![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
vsovi: [...]
Citat:
zici asha: "Nu este nimic rau in a te ruga fiecare in Biserica lui." da, asha este apoi: "Nu este o actiune la "gramada"asa cum unii ar vrea si si-ar dori in nebunia si rautatea lor." cum adica o actiune la gramada? cine shi-ar dori asha ceva? tocmai ca eu spuneam ca este o actziune foarte bine gandita shi cu un scop precis ca altfel la "gramada" era intradevar corect cum a fost pe vremea trambitzei nr 2, la Maglavit, mergeau oamenii la gramada.... deci nu era un interes ocult. Deci unde este nebunia shi rautatea in gramada pe care shi-ar dori-o unii? apoi: "Este un lucru buna in a te ruga in Biserica ta chiar de o fac si altii la ei." da asha este apoi pui o intrebare la care sigur ca shtii raspunsul ca asha o pui ca sa demonstrezi contrariul: "Chiar nu mai inteleg, chiar totul e nevrednicie, sminteala, nebunie ?" adica sensul este ca dumneata aprobi uniatzia ecumenista, prin faptul ca dumneata consideri ca daca nu oricelucru este sminteala atunci precis niciasta, evident ca nu este. Pe ce se bazeaza demonstratzia dumitale atat de evidenta? poi se bazeaza pe faptul ca afirmi: "Sarim mult calul . Mult prea mult , exagerat de mult ! ! !" ca exagerez, fie eu, fie gurea lumii, fie ca asha este obijnuintza, adica sa sarim calul... in sensul ca batem campii, in sensul ca ne-am obijnuit sa facem ceva prea mult, deci cu preamultul... astfel ca preamultul intru ceva sau altceva este un motiv de uniatzie... deci draga Cristi... sigur ca se face peste tot circ mediatic, dar dumneata daca aprobi saptaminile de rugaciune comuna este problema domniei tale, eu nu consider ca ma rog impreuna cu un panecumenist, nici daca suntem in acelashi loc shi vorbim aceleashi cuvinte... el se roaga catre Dumnezeul lui, iar eu catre Sfanta Treime... iar daca ne rugam fiecare in acelashi timp, aia nu inseamna ca e rugaciune comuna asha cum a inventat aia de la Misa... ci uite, eu daca ma rog, ma rog cu sf Eftimie in comun chiar daca el s-a rugat acum o mie shi ceva de ani... asha ca ma Veselsc impreuna cu el shi nu pot sa aprob asha ca shi tine rugaciunile comune, nu din intolerantza, ci din mila pentru ei... caci ei nu se roaga ci se osandesc daca se roaga impreuna cu noi... shi noi dam socoteala shi pentru ei, deci e mai bine sa-i pazim de durere shi sa nu ne rugam impreuna cu ei, caci ei spun ca n-au shtiut, pe cand noi am shtiut.... astfel ca Trambitza nr 3 ne spunea ca la iad vom merge cu Arhierei cu tot daca nu ne intoarcem 'napoi la sf Canoane shi la Hotarele trase de sfintzii parintzi... de inaintashi. Astfel ca draga Cristi, nu ma revolt shi sunt supus Bisericilor nostre ortodoxe, atat cat reushesc sa fiu... dar fara Calea,Adevarul shi Viatza... degeaba taci, degeaba vorbeshti ca tot in zadar este... iar ei (panecumenishtii) n-au interes decat exact shi sigur ca sa-l introneze pe ala rau, ca doar nu crezi ca au prins ei asha o dragoste mare de ortodocshi... ori de Hristos-Dumnezeu din ortodoxie, nu, ei vor sa fie liberi shi sa-l aiba pe dracu drept calauza shi mantuitor... adica sa introneze tirania libertatzii shi peste ea pe fiul dracului ca mare guvernator ori ce shtiu eu cum o sa-i zica, mare eliberator, .... dar defapt e un mare fur shi un mare mincinos... caci este shi ala un mare rob pacatelor shi patimilor date la liber. deci un sclav al libertatzii idoliceshti... a lacomiei shi rautatzii fatza de Dumnezeu... defapt fiind un mare justitziar ascuns... plin de sadism shi rautate pe care o practica asha MishtoU. Nu ca te-ai simtzit Mishto? Nu ca filmul shi minunile din film au fost mishto? nu ca e mishto aceste intruniri ale rugaciunilor comune? nu ca sunt ceva mishto? nu ca itzi plac? nu ca te simtzi mishto dupa ele? nu ca ai impresia ca ai facut ceva mishto? Deci draga Cristi, nu te supara dar eu nu aprob in nici un fel nici o rugaciune comuna cu nimeni, dar este scris ca cei ce vor sa asiste, nebotezatzi, pot sa asiste la Liturghie pana se rosteshte de catre preot "cat suntetzi chematzi, ieshitzi" deci daca credintza, curiozitatea, prietenul, duhul v-a chemat la o sfanta comuniune este bine pentru voi, din mila Domnului ca sa ieshitzi, ca altfel, s-ar putea ca in loc de binecuvantare sa va punetzi foc in spinare.... shi la nu te arde ci te vei chinui... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci e chiar asha: "prostul moare de grija lumii, iar deshteptul de grija altuia" |
|
||||
|
||||
![]()
S-a introdus ceva in cult, care sa fie contrar cu invatatura ortodoxa, prin prezenta celor de alte confesiuni la "Rugaciunea pentru unitate"? Nu. Au renuntat ortodocsii la ceva atunci cand au facut aceasta slujba? Nu. Pacat, ne-am obisnuit sa nu mai vedem si dincolo de noi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Citat:
În prealabil postat de vsovi ![]() poi sigur ca da, el se mistuie, ca ishi pune foc crezand ca e binecuvantare, dar de vina eshti tu, pt ca ai primit sa faci asha incat sa-l pierzi, cum nu a cerut Dumnezeu, astfel ca el sufera dar din vina ta, deci tu arzi shi mai rau... iar focul e molipsitor, asha ca daca se aprinde cate unul sa shtii ca s-ar putea sa te aprinzi shi tu, fiindca haina noastra este asha ca o haina de petrolist, plina cu pete de motorina, de benzina, de tzuica chiar, shi trecand printre cei cu foc pe ei s-ar putea sa te aprinzi shi tu... deci e chiar asha: "prostul moare de grija lumii, iar deshteptul de grija altuia" Multa logoree verbala fara continut frate draga. Fratele Costel cred ca te-a mai luminat ! Sper ( speranta nu piere nici cand, decat odata cu noi si cred ca nici intelepciunea ) sa shtii ca ceva contzinut are dar poate n-ai priceput, iar pilda e de la Hristos-Duhul petele de petrol de pe haina sunt pacatele shi ptimile "unora"... deci shi cu ce sa ma lumineze fratele Costel? ca nu s-au facut modificari la predanii? shi ca sunt toate tzinute... ca in carte? poi oricum nu eu dau socoteala asha ca nici nu ma priveshte, shi nu am zis-o pe ton de nemultzumire sau ca sa iau pe cineva la rost, ci am zis-o asha ca lumina din Lumina.... sau nu asha ar trebui sa facem fiecare?... dar degeaba va straduitzi sa stingetzi lumina caci Iisus Biruitorul va Birui shi de exemplu m-am uitat la http://www.youtube.com/watch?v=-wEYZBH5O3Q shi m-am veselit enorm la ce dulce shi placuta este Memoria Trambitzei nr1. deci draga frate Cristi... dumneata nu te gandeshti ce o sa iasa in sufletul, mintea shi inima unui astfel de uniat ce participa la rugaciunile comune din saptamanile panecumenice? sau ce crezi ca Hristos se gandeshte doar la predaniile din raft? El precis se gandeshte shi la predaniile din sufletul celui ce este un fel de burete mic shi primeshte din ce aude, ce vede shi la ce participa... oricine ar fi el, sarmanul suflet... deci Cristi draga te deranjeaza ca scriu mult? poi oricelucru concis, orice concluzie se bazeaza pe tone de scriitura, de cautari, sau nu shtii cat a studiat Trambitza nr3 ca sa spune el asha o vorba frumoasa shi intzeleapta? "nici abuzul, nici refuzul" -deci nici aia, nici cealalta, ca ce e intre ele, nu poate fi decat prapastie... lucra care nu l-a mai zis ca era clar, deci nici prapastia... pt ca l-a zis in alta parte, (despre calea aia larga (panecumenica doar de creshtini ori de globalishti)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvinte de folos ", o invatatura a Sf. Nectarie al Pentapolei, despre Mandrie. Citindu-te si vazand si semnatura ta de doi kilometri, mi-am dat imediat seama unde vorbeste Sfantul despre oameni ca tine, care pana la urma au mari sanse de vindecare. Iata un fragment : "Toate acestea inalta pe culmi mintile oamenilor nesabuiti, care devin astfel cugetatori de desertaciuni, fara ca sa fie insa atei. Acestia sunt miluiti de Dumnezeu ( sper sa fie si in cazul tau ) in multe randuri, indreptati si inteleptiti. Inima lor este zdrobita, si inceteaza sa caute slave si desertaciuni si astfel se vindeca ". Deci draga Ovidiu ai mari sanse de vindecare. Poti citi toata invatatura la Topicul "Cuvinte de folos". Sa-ti fie cu folos !
|
|||
|
|||
![]()
Iata ceva interesant
http://www.ortodoxmedia.com/inregist...une_ecumenista, |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ci era vorba ca in loc sa iei aminte la ce scriam eu shi sa aduci argumente pro ori contra ori sa pricepi ce nu e bine ori ce e bine din cele se intampla dumneata cand vezi ca ai dat-o in bara iar shi iar, atunci itzi scotzi castanele din foc cu mana altuia facandu-ma pe mine bolnav ori cineshtie ce, pentru ca mi-am pus eu acolo la subsol un fel de cuvant de invatzatura... de durere, pentru cine are rabdare shi shtie citi, pe litere shi virgule, shi altfel... deci nu mai incerca domnule sa dregi busuiocul (discutziei, logica, sensul) facandu-i pe fratzii tai mai mici in fel shi chip doar pentru ca dumneata ai mereu ceva de comentat la adresa lor... pentru ca n-ai priceput ce trebuia sa pricepi de acolo fiindca te credeai oarecum lezat in ceva... suspicionand mereu, shi atunci pui la semne de strigare de ne ia cu vijelie... ca sa se termine... poi furtuna e in tine draga domnule Cristi... deci domnule shi frate draga, shi frate foarte serios, daca eu am shanse de vindecare cum spui, ma intreb, dumneata crezi ca mai ai? ca nu dai nici un semn in sensul asta... oricum nu despre domnia ta era vorba ori despre mine shi boala mea, ca precis am mai multe boli shi nu doar aia pe care ai constatat-o dumneata cu totul superficial asha ca un fals medic de cap, ori ca unul care pune diagnostice cui nu trebuie, deci potzi fi sigur ca boli am cu duiumul, dar una am grava, de suflet, poate o avem amandoi: CLD: "O, nu știe omul durerea pe care Mi-a făcut-o că s-a smuls din Mine și s-a tras în sine și Mi-a răpit fericirea, căci omul avea să fie fericirea lui Dumnezeu. Mă mângâi cu tine, poporul Meu. E mare mângâiere când cineva îndurerat și rănit adânc de durere are cum să-și spună rana sa. Rana Mea este omul. Am suflat peste el cu gura duh din Duhul Meu când l-am plămădit din pământ după chipul Meu, și am în el din Mine și Mă doare rana în om și nu știe omul cum vine aceasta. O, dacă un părinte suferă atât de greu de la copilul lui cel căzut de la el prin neascultare, o, câtă suferință a rămas pe Dumnezeu după ce omul s-a smuls din El și s-a tras în sine! " iar despre rugaciunile comune din saptamana comuna am impresia ca este asha cam ca shi fiara la loc sfant, uraciunea savarshita in inchipuire, savarshirea pacatelor in imaginatzie, in locul sufletesc al creatziei, in artistic... daca tot este 21 ian shi suntem de sf shi cuviosul Maxim Marturisitorul... deci vezi dumneata ca s-ar putea ca sa fie foarte grav? dar nu sunt eu in masura shi nu ma priveshte... ca nu eu raspund, ci eu doar ma fericesc de Hristos-Duhul... ca a scurtat cu 2500 de ani vremea necazurilor omului fara Dumnezeu, "savarshind acest veac pe la Mijloc" cum zice Trambitza nr3, deci daca pe la mijloc l-a taiat inseamna ca ne putea lasa sa traim 15.000 de ani asha in mintzile noastre pierdute... dar din mila pentru noi a venit a doua oara asha cum a promis, ca sa ne mai cheme inca odata... shi sa Lucreze ce mai era de lucrat asha cum s-a vestit prin proorocii VT shi prin cei de la Ioan Botezatorul shi pana Astazi shi catzi or mai fi dintre ei, la fel de neprimitzi shi uratzi de oameni ca intotdeauna. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dialog cu Parintele Cleopa: ![]() Credinciosul: Dar Oastea Domnului de azi, cum a apărut? Preotul: „Oastea Domnului” a fost o asociație creștină ortodoxă, la început aprobată de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Cât timp această asociație a avut conducători buni, ea a adus folos Bisericii, căci foarte mulți creștini părăseau imoralitățile, bețiile, fumatul, înjurăturile, desfrânările, hoțiile și alte feluri de răutăți care periclitau moralitatea publică. După ce însă a rămas fără povățuitori buni și învățați, cei ce au rămas adevărați ostași ai lui Iisus Hristos și bunii creștini s-au împuținat. Mulți din ei, din cauza lipsei de povățuitori luminați și necunoscând Sfintele Scripturi, dogmele, Sfânta Tradiție a Bisericii Ortodoxe, nici învățăturile Sfinților Părinți, s-au rătăcit de la adevăr. Credinciosul: Am auzit că unii din cei ce-și zic „ostași ai Domnului” fac adunări și predică prin casele oamenilor, fără să știe preoții și fără să rămână în legătură cu ei. Este un lucru bun acesta? Preotul: Nu este bun, fratele meu. Căci sfintele și dumnezeieștile canoane nu dau voie mireanului și nici chiar preotului să predice în public, fără de porunca episcopului locului. În dreptul canonic al Bisericii de Răsărit se scrie așa: „Cu împuternicirea episcopului, și preoții pot să predice în biserică, dar episcopul le poate lua acest drept, când nu va fi convins sau va avea o îndoială asupra curăției credinței lor”. Și iarăși zice: „Fără de împuternicirea episcopului, nimeni nu poate predica în biserică”. Credinciosul: Dar care a fost intenția celor ce au înființat la început asociația „Oastea Domnului” și ce au urmărit prin organizarea ei? Preotul: Intenția celor ce au înființat la început asociația „Oastea Domnului” a fost bună și cu scopul bun de a aduce pe creștini la cele ce au făgăduit la Sfântul Botez, când au zis: „Mă lepăd de satana și de toate lucrurile lui!” Și cum am spus mai sus, această asociație creștină, cât a avut la cârmă conducători buni, duhovnicești și bine orientați în Ortodoxie, a fost de mare folos Bisericii noastre și moralei publice a poporului român. Dar acum destul de mulți din ei au deviat de la adevărul dreptei credinței și s-au rătăcit, ducându-se la secte. Aici puteti citi articolul complet articolul complet: http://bisericasecreta.wordpress.com...stea-domnului/ OASTEA DOMNULUI ESTE EREZIE,CEI DE LA OASTE NU RESPECTA SFINTELE CANOANE NU RESPECTA INVATATURILE SFINTILOR PARINTI SI SE ABAT DE LA INVATATURILE CANONICE,MAI MULT DE 80% DIN OASTE SFIRSESC LA SECTARI. FOLOSIREA INSTRUMENTELOR MUZICALE IN BISERICA SE NUMESTE BLASFEMIE,AU HOTARAT SFINTI PARINITI,OASTEA DOMNULUI ESTE EREZIE,NU VA LASATI INSELATI. O PREDICA ADEVARATA,ORTODOXA,DESPRE OASTEA DOMNULUI,AICI VETI AFLA CE ASCUNDE OASTEA DOMNULUI,EI INCALCA SFINTELE CANOANE SI NU FAC ASCULTARE DE INVATATURILE SFINTILOR PARINTI: http://ca.youtube.com/watch?v=XuVAAW...eature=related |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Unire din iubire,cofratietate si comuniune in unitate sau din interes? | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 67 | 09.11.2010 13:32:28 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|