![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Alegeti si dvs. din aceasta inainte vedere a Sfantului Anatolie cine ne sunt adevaratii pastori si cine lupii imbracati in piele de oaie [falsii pastori]...
|
|
|
|||
|
|||
|
[COLOR=#000080]Doamne, izbăvește-mă de înșelăciunea urâtorului de Dumnezeu și urâtorului de bine antihrist a cărui venire se apropie și scapă-mă din cursele lui viclene în tainicul deșert al Mântuirii Tale. Dă-mi, Doamne, putere și curaj să mărturisesc cu tărie Numele Tău cel Sfânt, să nu mă lepăd de Tine din pricina fricii pe care mi-o inspiră diavolul și să nu Te tăgăduiesc pe Tine, Izbăvitorul și Răscumpărătorul meu și nici biserica Ta cea sfântă. Dăruiește-mi, Doamne, plângere și lacrimi pentru păcatele mele și cruță-mă, Doamne, în ceasul Înfricoșatei Tale Judecăți. Amin. [/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR] [COLOR=#000080][COLOR=black]Romeo[/COLOR][/COLOR] |
|
|
||||
|
||||
|
Ba, tovarasi, mai usor cu petitziile pentru Iustin, ca nu vrea nimeni sa-l de-a afara, mai ales actualu PF l-a facut arhimandrit. pe cand era mitropolit la moldova...ala "masonu si ecumenistu " cum fara temei il numiti voi.
Si inca ceva cu cipu ala, puteti sa va invartiti voi ca titirezu ca asta ii voia Domnului si daca ai sa se puna cipu tot se pune chiar in pustie de mergem..
|
||||
|
||||
|
si inca ceva pt "talibani" fratilor mai puneti-va neuronii la munca nu mai copy paste, fiti originali in postari ca m-am plictisit de copy paste parca ati fi la scoala prima...
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 01.02.2012 21:33:30 |
| Parintele Justin Popovici despre "Desfranatele Apocalipsei" sau bisericile mincinoase | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 12.05.2009 19:50:07 |
| Părintele Justin Pârvu se adresează senatorilor! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 04.04.2009 12:29:19 |
| Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
|
|