Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Da, am pierdut sirul postarilor in acest topic.
Pe domnul Paleologu l-as sustine intr-adevar. L-am intalnit acum vreo 3 ani la facultate, venise la conferinta care se organiza la universitatea noastra (nu in Romania, dar nici in America) [COLOR="Magenta"]ci la PARI[/COLOR]S si a stat cateva zile in oras. Ba chiar a venit la cursul de filosofie politica pe care il luam atunci si a tinut o prelegere despre despre Carl Schmitt.
Este un om cu adevarat cult si inteligent, care vorbeste numai ceea ce stie (si stie chiar multe!), simplu (chiar a luat cina intr-o seara cu un grup de studenti printre care am fost si eu, cand putea sa se distreze cu eu stiu ce profesori), si care are intr-adevar o verticalitate fara pretiozitate inutila.
Prin comparatie, Dan Puric, care este totusi un agemiu in orice nu este actorie, nu ii ajunge nici la calcai lui Paleologu.
|
"O babă murdară pe picioare, care stă în fața icoanei Maicii Domnului în biserică, față de un laureat al premiului Nobel ateu – baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, ăsta moare așa, dihor."