![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu fac nici un comentariu asupra acestei asa zise"minuni".As vrea doar sa va povestesc o intamplare personala.Acum ceva ani in urma,nu mergeam la biserica si nici nu stiam cantarile sau continutul Sfintei Liturghii,desi copii fiind, mama ne ducea la biserica si ne impartasea.
De la un timp,cand bateau clopotele duminica sau in zi de sarbatoare in mintea mea incepea sa se desfasoare intreaga liturghie(exact ca atunci cand ai auzit o melodie si nu mai scapi de ea-cred ca s-a intamplat oricui)fara ca eu sa fiu in vreo biserica. Dupa cateva astfel de trairi am inceput sa merg la biserica.Daca nu mergeam incepea din nou aceiasi poveste.Dupa ce am inceput sa duc o viata de crestin nu s-a mai intamplat aceasta.Nu am discutat cu nimeni caci, mi-a fost teama sa nu fiu considerata ciudata! Explicatia pe care mi-am dat-o tot eu a fost aceea ca mama si soacra mea femei tare credincioase se rugau pentru noi in toate acele sarbatori si duminici. |
|
|
||||
|
||||
|
ceva asemanator cu tine am patit si eu azi..
deci cum sa zic.. e catedrala unde sunt eu baiat de altar si care mi tare draga,si cam la 800-900 m e liceul meu..cu toate ca clopotele astea is f.puternice nu se aude..dar langa liceu e spitalul cu o capela..si auzindn clopotele in timpul orelor-la 9 30 exact- cand se incepe sf.liturghie aud clopotele,imi fuge mintea la catedrala , si parca in minte se derula inceputul liturghiei:)) |
|
|
|||
|
|||
|
O minune de Craciun:
http://groups.google.com/group/ortod...ab3ed72b?hl=en |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
| Minune!!! | camy_d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 187 | 19.12.2012 18:02:23 |
| minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 09:25:11 |
| O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
| Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 12:25:12 |
|
|