Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.12.2008, 20:33:40
dorinastoica14
Guest

Implicit

De cand am intrat pe acest forum am incercat sa-i cunosc pe acei care posteaza mai mult citindu-le cele scrise,noua forma a acestuia oferind posibilitatea sa o facem mult mai usor.
Asa ma cunoscut-o si pe Silvia, draga Alin.
Parerea mea-si nu-i nimeni obligat sa fie de acord cu mine este ca are multa credinta in Dumnezeu,atata doar ca isi pune intrebari.
Ce-i rau in asta?Este oare un pacat sa fii foarte destept si sa ai talente???Poastarile nici unui alt membru nu mi-a umplut ochii de lacrimi mai mult decat cele ale Silviei si te rog sa ma crezi ca mi-as dori foarte mult sa o cunosc mai bine,sa stiu de ce sufera atat de mult.
Oricum,un om care spune sincer ce crede este mai credibil decat un fariseu!
Dumnezeu este Dragoste! Si acel care stie sa ofera dragoste fara a cere nimic sau fara a avea vreun interes acela este placut lui Dumnezeu si neplacut oamenilor!
Reply With Quote
Vechi 19.12.2008, 20:51:29
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
De cand am intrat pe acest forum am incercat sa-i cunosc pe acei care posteaza mai mult citindu-le cele scrise,noua forma a acestuia oferind posibilitatea sa o facem mult mai usor.
Asa ma cunoscut-o si pe Silvia, draga Alin.
Parerea mea-si nu-i nimeni obligat sa fie de acord cu mine este ca are multa credinta in Dumnezeu,atata doar ca isi pune intrebari.
Ce-i rau in asta?Este oare un pacat sa fii foarte destept si sa ai talente???Poastarile nici unui alt membru nu mi-a umplut ochii de lacrimi mai mult decat cele ale Silviei si te rog sa ma crezi ca mi-as dori foarte mult sa o cunosc mai bine,sa stiu de ce sufera atat de mult.
Oricum,un om care spune sincer ce crede este mai credibil decat un fariseu!
Dumnezeu este Dragoste! Si acel care stie sa ofera dragoste fara a cere nimic sau fara a avea vreun interes acela este placut lui Dumnezeu si neplacut oamenilor!

Din postarile ei in acest subiect reiese ca nu prea crede si se indoieste si de Dumnezeu..se indreapta spre ateism...Eu totusi nu inteleg cum de crezi in Dumnezeu dar nu crezi in cuvantul lui,in Iisus Hristos,in Apocalipsa etc.Inseamna ca nu crede in Dumnezeu sau crede in alt dumnezeu .
Reply With Quote
Vechi 19.12.2008, 22:12:40
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Din postarile ei in acest subiect reiese ca nu prea crede si se indoieste si de Dumnezeu..se indreapta spre ateism...Eu totusi nu inteleg cum de crezi in Dumnezeu dar nu crezi in cuvantul lui,in Iisus Hristos,in Apocalipsa etc.Inseamna ca nu crede in Dumnezeu sau crede in alt dumnezeu .
Discutia noastra nu prea are legatura cu numele topicului dar,am putea parafraza spunand"mare este gradina Ta Doamne!!!!"Iata un fragment dintr-un articol din "Formula AS" a Prof.dr Florin Tudose
[SIZE=3]"Va pot repovesti un mit folcloric,in care se vorbeste despre un roman,Manole care impreuna cu zece mesteri mari face sacrificii uriase pentru a-si duce la bun sfarsit proiectul:o biserica cum n-a mai fost.[/SIZE]
[SIZE=3]Comanditarul,Negru Voda,venit sa preia lucrarea ,il intreaba daca ar putea sa faca un lucru si mai grandios.Raspunsul pozitiv al marelui mester va fi urmat de o atitudine pe care ,din pacate de sute de ani nu putem s-o depasim; luati-i scara! [/SIZE]
[SIZE=3]Manole va plati cu viata talentul,curajul,si sacrificiul de a duce la bun sfarsit o opera,de a deveni un mare maestru intr-un domeniu.[/SIZE]
[SIZE=3]La fel vor pati Caragiale,Eminescu,Brancusi,Ionescu,Paulescu,Eliad e,Emil Palade,si aceste sunt primele nume care imi trec prin minte,dintr-o lista de cateva sute de mii de romani[/SIZE][SIZE=2]"...[/SIZE]si as adauga poate.... si al Silviei
Reply With Quote
Vechi 19.12.2008, 22:17:56
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Discutia noastra nu prea are legatura cu numele topicului dar,am putea parafraza spunand"mare este gradina Ta Doamne!!!!"Iata un fragment dintr-un articol din "Formula AS" a Prof.dr Florin Tudose
[SIZE=3]"Va pot repovesti un mit folcloric,in care se vorbeste despre un roman,Manole care impreuna cu zece mesteri mari face sacrificii uriase pentru a-si duce la bun sfarsit proiectul:o biserica cum n-a mai fost.[/SIZE]
[SIZE=3]Comanditarul,Negru Voda,venit sa preia lucrarea ,il intreaba daca ar putea sa faca un lucru si mai grandios.Raspunsul pozitiv al marelui mester va fi urmat de o atitudine pe care ,din pacate de sute de ani nu putem s-o depasim; luati-i scara! [/SIZE]
[SIZE=3]Manole va plati cu viata talentul,curajul,si sacrificiul de a duce la bun sfarsit o opera,de a deveni un mare maestru intr-un domeniu.[/SIZE]
[SIZE=3]La fel vor pati Caragiale,Eminescu,Brancusi,Ionescu,Paulescu,Eliad e,Emil Palade,si aceste sunt primele nume care imi trec prin minte,dintr-o lista de cateva sute de mii de romani[/SIZE][SIZE=2]"...[/SIZE]si as adauga poate.... si al Silviei

Am deviat de la subiect ,da ,imi pare rau.Dar degeaba esti talentat la literatura,creezi,iti dedici mult timp literaturii daca nu crezi in Dumnezeu sau nu ii dedici si lui Dumnezeu mult timp,multe vedete,domnitori,legende ale Romaniei nu sunt chiar atat de apreciate de Dumnezeu,de exemplu,crezi ca domnitorii toti au fost sfinti?Nu,ei au pacatuit,au omorat,au luptat etc si nu au stiut de Dumnezeu.Am regretul ca Silvia nu mi-a raspuns la intrebarea,Cine crezi tu ca este Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 19.12.2008, 22:32:39
Anca-Miha
Guest

Implicit

Una din partile bune ale acestui forum este, ca datorita numarului mare de membri, ajungem sa gasim prin intermediul mesajelor pe care le scriem, suflete cu care ne simtim inruditi: sunt fratii si surorile noastre virtuale...pana la intalnirea noastra in viata adevarata. Nu pot decat sa ma bucur de aceasta apropiere dintre sufletul Dorinei si al Silviei.
Iertare pentru off-topic.
Reply With Quote
Vechi 19.12.2008, 22:35:27
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Una din partile bune ale acestui forum este, ca datorita numarului mare de membri, ajungem sa gasim prin intermediul mesajelor pe care le scriem, suflete cu care ne simtim inruditi: sunt fratii si surorile noastre virtuale...pana la intalnirea noastra in viata adevarata. Nu pot decat sa ma bucur de aceasta apropiere dintre sufletul Dorinei si al Silviei.
Iertare pentru off-topic.

Anca,acum ca mi-ai amintit,propun un topic si niste discutii despre o eventuala intalnire a noastra ,a tuturor membrilor sau a cativa membri dar banuiesc ca e mai greu pentru ca sunt orase diferite...Macar propun sa facem primul pas..adresele sau numerele de telefon...daca doriti...Ce parere aveti?
Reply With Quote
Vechi 19.12.2008, 23:04:41
Anca-Miha
Guest

Implicit

Din punctul meu de vedere, gandul acesta este unul din cele mai frumoase, chiar daca e cam greu de realizat pentru mine si altii, aflati la mare distanta. De cate ori am venit in Romania m-am intalnit cu unii membri ai acestui forum. Cred ca tot Dumnezeu a facut sa ne intalnim si aici pe forum, fapt pentru care sunt f recunoscatoare.
Pentru cei care traiesc in Romania, e mai simplu de realizat acest vis de a se intalni cu cei, pe care ii stiu doar dupa nume.
Inainte da e ma intalni cu acesti colegi de forum, am avut un schimb intens de mesaje, prin intermediul carora ne-am cunoscut. Pot sa spun ca am fost incantata si onorata de cunostinta. Acum, dupa un an de forum si cateva intrevederi, suntem de parca ne-am fi cunoscut de o viata, adevarati frati si surori intru Domnul.
Reply With Quote
Vechi 20.12.2008, 11:37:36
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Macar propun sa facem primul pas..adresele sau numerele de telefon...daca doriti...Ce parere aveti?
Va sfatuiesc sa faceti schimb de adrese si telefoane pe privat.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR]
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Slava maicii domnului patricia2006 Generalitati 6 05.07.2012 16:21:19
Romania,gradina Maicii Domnului modele Generalitati 40 03.12.2009 16:36:00
Brîul Maicii Domnului adus in Romania Iustin32 Generalitati 0 16.05.2008 11:01:12
Braul Maicii Domnului in Romania Christiana Stiri, actualitati, anunturi 3 08.05.2008 10:32:52
Acatistul MAICII DOMNULUI cristiboss56 Rugaciuni 6 08.12.2007 05:04:38