![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
A e vorba de coborarea Domnului nostru Iisus Hristos cu sufletul sau cel indumnezeit la Iad.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sfantul Serafim de Sarov a avut un ucenic care s-a indracit si simtea iadul fizic inca din viata aceasta ,cadea cenusa de pe el si chiar altii puteu simti cu mana serpii ce intrau si ieseau din el. Si moartea si iadul au fost aruncate in iezerul de foc. Apocalipsa.
|
|
|
||||
|
||||
|
Suntem de multe ori prin pacatele savarsite si neandreptate, cu un picior in iad. Cand nelinistea, cosmarurile si deznadejdea se instaleaza asupra noastra .Sunt semne clare , semnale de alarma ce nu trebui ignorate in nici un fel.
|
|||
|
|||
|
Dom-le cine stie dar mie mi se pare ca focul care il simtea ucenicul Sfantul Serafim de Sarov anume Motovilov era focul unui duh cazut , respectivul duh locuind intr-ansul.
Si nu era in niciun caz mania lui Dumnezeu. Mi-am amintit de cineva care a zis aici pe forum , Dumnezeu sa o miluiasca, ca a vazut cand trecea printr-o perioada agnostica a vietii sale , intr-o clipa de de a fost lesinata o faptura de "foc" care a incercat sa o piarda. http://www.crestinortodox.ro/forumac...ead.php?t=4740 Deci cred eu ca e destul de clar avand in vedere acestea doua intamplari cam care este o alta sursa a oribilului foc din gheena de care sa ne pazeasca Dumnezeu pe toti. Cealalta sursa este din sufletul nostru cand nu mai suntem in comuniune cu Dumnezeu. Da e cale cam lunga de aici si pana la a afirma ca mania lui Dumnezeu este cea care ii arde pe cei din gheena. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O nelamurire. | Templier Knight | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 05.03.2012 00:23:55 |
| o nelamurire | andipanda | Generalitati | 5 | 26.10.2011 14:25:25 |
| Nelamurire | Iuliiiii | Generalitati | 29 | 15.08.2011 23:36:19 |
| Nelamurire | ingerashul | Botezul | 6 | 01.03.2011 14:12:29 |
|
|