![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine poate sa promita ca vei fi "Seful Sfintilor Ortodocsi"? :) Cine poate sa duca mandria la extrem, el insusi dorind "sa fie asemeni Celui Preainalt"? Cred ca stii cine. Cum s-a mai zis si mai sus, nevoitorii din pustie si calugarii au parte relativ des de astfel de vedenii. Sentinta bisericii este clara: poate sa fie si de la Dumnezeu, sa nu crezi o iota din aceste "revelatii". Deci alunga gandurile si nu le lasa sa-si faca cuib in capul tau. Probabil ca asta ti-au spus si preotii pe care i-ai intrebat. Noua Hristos ne promite prin apostoli ca vom deveni dumnezei in har, adica sfinti, dar numai daca vrem sa ne tinem tare de poruncile Sale. Dar pentru asta trebuie printre altele multa smerenie, acea smerenie pe care diavolul n-o s-o inteleaga in veci si pe care ne-a aratat-o clar Insusi Fiul rastignit pe Cruce. PS: Ramane sa astepti cei 2 ani si sa vezi "profetia" realizata... :)
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Minune!!! | camy_d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 187 | 19.12.2012 18:02:23 |
minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 09:25:11 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 12:25:12 |
|