Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.11.2008, 14:59:43
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Concluzie:Tatauajele sunt pacat pentru ca sunt mazgaleli pe trupul nostru care a fost facut dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu.Cei ce ce sunt tatuati poarta pe trupul lor pecetea(stampila)satanei indiferent de ce reprezinta tatuajul. ...... Cel tatuat e bine sa se spovedeasca daca ii pare rau,Doamne ajuta!
O observatie: nu cred ca trupul a fost facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Acolo se vorbeste despre suflet, daca e sa te gandesti ce inseamna chip si ce inseamna asemanare.

Este evident ca aspectul exterior nu conteaza, poate ca cineva s-a tatuat in tinerete si a ramas asa pe dinafara, intre timp pocaindu-se...

Insa mi-ai adus aminte de o alta chestiune pe care voiam sa o discut: este neaparat necesar ca barbatii sa-si lase barba? (femeile sunt excluse... ) Vad ca majoritatea preotilor si monahii nu se rad, doar isi tund barba; este vreo lege scrisa undeva prin Biblie? Daca este, conteaza asa mult daca eu ma rad?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Tags
tatuaje

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Despe tatuaje! De ce este pacat? cornel cornel Intrebari utilizatori 97 02.02.2011 23:23:10
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Tatuaje !!! bodo1222 Generalitati 15 12.09.2010 14:37:11