Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2008, 18:13:09
ionut232 ionut232 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.11.2008
Implicit

sa povestesc putin cele intamplate, pentru ca am intrat pe acest forum, si nu am explicat prea mult situatia:

eu cu sotia mea, ne-am casatorit de 2 luni. Ea este pe stil vechi(nu stiu ce inseamna asta prea bine, in afara de decalajul de 13 zile la calendar), si eu pe stil nou.
Nunta am facut-o pe stil nou, daca pot sa zic asa, eu fiind pe stilul nou, ne-am cununat la o biserica pe stil nou.
Ea nu s-a botezat inainte de nunta pe stil nou, ci pur si simplu am facut nunta, sperand ca totul va fi bine, si ca nu e nici o problema.

Ea cand s-a nascut a fost botezata pe stil vechi. Parintii ei trecand de pe stilul nou pe stilul vechi in urma unor probleme in familie, inainte de a se naste ea(acum are 21 de ani) si la sfatul unor cunoscuti s-au trecut pe stilul vechi, crezand ca nu vor mai fi probeleme. Sincer eu nu sunt de acord cu aceste schimbari, dar s-au intamplat de mult si oricum nu am cum sa ii judec eu pe parintii ei.

Asa cum ziceam, ne-am casatorit de 2 luni. Dupa aproximativ 2 saptamani de la nunta, a facut o pareza stanga, si de atunci a inceput calvarul.
Am umblat prin cativa medici, doctori, la tomografe si rmn-uri iesind o problema la cap, o tumora, nestiindu-se de ce fel e.
In urma unei biopsii, s-a constatat ca e astrocitom de gr1. Problema e foarte grava, ea neputand fi operata din cauza situarii tumorii, existand riscuri mari.

Asadar, medicii nu prea au ce sa ne faca, recomandand doar radioterapie, in speranta ca se va putea rezolva... dar mie imi par destul de sceptici.

Ma gandeam ca o discutie cu un preot, ar putea sa imi dea niste rapsunsuri, legat de aceasta nunta,daca nu a fost facuta corect, sau de ce si cum a aparut aceasta tumoare...este de la dumnezeu sau de la natura??

Precizez ca ea nu a mai avut nici o problema pana acum, nu a avut dureri de cap, nu a avut nici o simptoma deosebita, care sa dea macar un pic de gandit. A fost o persoana perfect sanatoasa. Tocmai de aici si marea uimire ca acum are o tumora, care, este cum este...

Se vorbeste aici, de cura de spanz. Nici nu stiu ce sa zic. Am citit acele rezolvari miraculoase cu aceste ceaiuri, dar din cate am auzit, sunt si foarte periculoase aceste ceaiuri, deoarece e o planta otravitoare...sau nu?

Mai astept si alte pareri/sfaturi/cazuri similare...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Informatie andorueca Generalitati 0 28.02.2010 19:12:33
Va rog o informatie! nede_mar Generalitati 1 07.05.2009 23:37:23
Ajutati-ma cu o informatie, va rog! ely1974 Intamplari adevarate 7 19.09.2007 22:47:18
Nevoie urgenta de informatie Va_iubesc Pelerinaje la locuri Sfinte 2 23.01.2007 21:34:36
am nevoie de o informatie mihaela_maria Generalitati 0 20.08.2006 21:33:16