![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adica suntm limitati in ce putem face, in mare parte sa-l simtim, sa fim protejati si Doamne Ajuta, clar asa este. Insa oare ce ne lipseste sa primim o cantitate indoita de Har precum au primit Apostolii care savarseau minunile listate de mine si multe altele despre care doar visam, ni le imaginam, chestii fantastice de film holiwoodian, de razboiul stelelor, luptatori Jedi, Bruce Lee, Avengers. Insusi Iisus ne-a asigurat( prin acel "Indrazniti, Eu am invins" (lumea in care voi traiti, a Satanei)) ...ca si noi daca am avea credinta cat u bob de mustar si avem vointa precum cred ucenicii lui(plus puterea uriasa primita) vom putea face minuni nemaivazute, ...iar viata noastra este scurta comparata cu cea a vechilor traitori, Patriarhi! Nu avem timp de pierdut, trebuie sa ne grabim! Unii dintre sfinti au ajuns precum niste faclii in intunericul bezna inconjurati de bestialitati la anumite nivele impresionante de credinta, de indrazneala si vointa in a face minuni in ciuda faptului ca de la caderea din Paradis traim in imparatia sinistra a Mamonei, a satanei insa cu multa NADEJDE IN Dumnezeu mantuitorul nostru! Citat:
Oare unde le era scutul divin dat prin Botez? Aici inca ne aflam cufundati total intr-o mare nebuloasa. Stiu asta pentru ca si multi tineri m-au intrebat si au avut SI CONTINUA SA AIBE aceeasi dilema . Partea cu martirizarea lor nu le este clara deloc dpdv al motivului asa cum nimeni NICIODATA nu are chef sa moara doar asa de dragul unei idei. Tinerii sunt convinsi ca sunt povesti. Unde le era PROTECTIA acestor primi crestini devorati de lei si ucisi de gladiatori si alti satanisti? Oare credinta lor era MICA? Clar au murit din morti cumplite deoarece i-am vazut pe frescele basilicelor romane de la Roma, Venetia si Ravena. Viata lor oare a fost prea scurta pentru a avea ragazul sa capete in timp aceleasi puteri divine precum Proorocul Ilie, sau Daniel in groapa de lei hamesiti, unde acestia in loc sa-l insface, s-au culcat la picioarele lui si i-au lins talpile, iar focul cuptorului unde a fost aruncat nu i-a ars nici macar un fir de par?
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 19.01.2026 at 21:26:13. |
|
|