Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2024, 08:04:32
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Ca să încheiem subiectul prezidențiale sau politic pe acest post, sperând că îl vom duce într-o zonă mai apolitică....

Iese Mircea Geoană Președinte.

Și chiar dacă n-am mai votat de vreo 10 ani, probabil o să-l votez,nu fiindcă am neapărat afinitate la moaște sau persoane care se bucură de succese iluzorii.

Ci pentru că vine la pachet cu tot ce trebuie pentru situația actuală.

Adică omul a învățat de la Iliescu meserie și a fost ambasador în SUA .

Oameni buni sa te culci in Moscova și să te trezești în Washington, după care vi in Europa secretar la NATO.

Și voi vreți(voiați,da nu mai e posibil)să vă reprezinte una care a fost dată afară din parlamentul european la prima apariție?

Păi da și Ciolacu îți dai seama că merge așa cs wing man, că săracu pare că pierde mereu semnal și Ciucă că militar tot de NATO ascultă.

Deci mai rămâne AUR "dinafara sistemului".

Ce să zic noi acuma fix de asta avem nevoie să ieșim afară din sistem.

Sa ajungem o Transnistria sau Kosovo sau știu Io ce alți "independenți ".

Adică cum poți fi atât de naiv că om să votezi pe cineva că "ajută" sau nu știu ce promite sau alte rahaturi de genul pe care le tot promovați.

Păi tu n-ai nevoie de George Simion să intervină când ai indundatii,tu ai nevoie de un sistem bine pus la punct să intervină când sunt asemenea situații.

Că doar dacă îl alegi pe el și iese,nu vine george Simion să-ți ajute când te lovește viitura sau să-ți facă casa la 13000 de euro.

Noi și-asa avem destule probleme cu "sistemul" și defecțiunile sale,nu vrem sa ajungem mai grav.

Adică încet am ieșit și ieșim din umbră și întuneric și am reformat și remediat chestiuni chiar dacă târziu și lent.

Să intrăm într-un ev mediu politic nu este o opțiune.

Tocmai de aceea soluția va fi Mircea Geoană.