Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.02.2024, 19:18:16
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Cool

@argesean123

Man, eu am 32 de ani, si sunt singur. Cariera, viata profesionala am pus-o in prim plan. Nu disper ca nu gasesc pe cineva, am fete cu care vorbesc in online, dar nu sunt atras de ele incat sa am o relatie, ca nu stiu, nu m-as simti comfortabil sunt si mai mari decat mine la varsta si chiar la una ii place de mine, dar nu imi place mie de ea ca si personalitate in sensul ca e sensibila, si se supara din orice si trebuie sa am grija ce vorbesc ca macar sa ramanem amici si sa nu imi dea un sut in cur sau sa imi dea block (prefer amicitie, nu relatie), dar preferintele mele sunt fetele mai mici ca mine de-o varsta.

Eu am ramas cu gandul daca Dumnezeu nu imi ingaduie sa am partenera, de ce sa ma stresez????!!!! Ai motive si pentru care sa ramai singur, poate e o frica de a mea, de exemplu frica apocaliptica, ca se intampla toate relele in lume, si as fi fericit sa nu am copii ca sa nu sufere ei sau invers sa fiu fericit cand o sa am copii, dar nu stii ce iti poate rezerva viitorul omenirii.

Casatoria + nasterea de prunci este o binecuvantare in PLUS fata de viata de mirean.

Daca oi avea partenera, ce o fi o fi, pana atunci abstinenta!!! Ma intorc la treaba... :)