![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
(PS: Tu ai inventat ca as fi zis ca asemanare e deofiinta ca sa ai ce osandi. Io n-am zis asa ceva! Tu ai zis ca am zis! Nici n-as avea cum din moment ce sf. Mihail intreaba: Cine este ca Dumnezeu? Te avertizez: Nu incerca cu ”deofiinta” sa starnesti valva si confuzii! Tu habar nu ai ce inseamna asta! Te rog sa ma ierti, dar asa imi pare ca nu stii despre ce vorbesti fiindca io nu vorbeam despre asta asa ca nu stiu cum ai adus vorba de asa ceva. Dar daca ai deschis subiectul, oare n-are putere Atotputernicul sa-L faca pe cine vrea El deofiintza cu Sine? Ce zici? Negi Atotputernicia lui Dumnezeu? Oare si pe asta o stii mai bine ca El, cum e El si ce poate El, ca sa-ti iasa infailibilitatile si osandirile la adresa mea? Poti fi sigur ca daca vrea ”poate face si sa-si ridice Fii si din pietrele astea ca sa fie deofiintza cu El”)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 18.10.2023 at 15:18:13. |
|
|