Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afişare
Vechi 28.07.2023, 09:28:19
tigeratlantic9's Avatar
tigeratlantic9 tigeratlantic9 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2008
Religia: Ortodox
Implicit De ce Doamne ?De ce?

8Vreau sa stiu Č™i eu de ce am făcut schizofrenie,tulburare obsesiv compulsiva Č™i anxietate generalizata.
Cui sa ii cer socoteala dacă lui Dumneezeu?
Ii mulČ›umesc ca unii de varsta mea se distrează,sunt sănătoČ™i,au succes în toate,au copii etc iar eu ma chinui cu bolile psihice în care de care nu am nicio vina .
Nicio vina,asta e adevărul.
Deci El m-a făcut,El mi-a dat boala,El sa ma vi dece,acum vrreq sa ma vindec eu?
DivorČ›.

Prima întrebare pe care o sa i-o pun când ajung dincolo o sa fie:De ce a trebuit sa am boli mai ales psihologice?E corect?Mai da-mi o viata în care sa fiu sănătos Č™i normal sau chiar viata veČ™nică care sa compenseze toată suferinČ›ă trăită.
Da,asa trebuie Č™i asa ar trebui sa facă cu toČ›i care ii chinuie prin suferinČ›e.
Pana atunci,divorČ›.

Dumnezeu m-a dezamăgit enorm
Viata ,soarta,totul m-a dezamăgit.
Nu am nicio vina ,de ce sa ma simt vinovat de ceva?Vinovat e conectat ma face sa sufe
sufar,oricine ar fi el.

Oricum va mai zic un lucru:Eu nu pot fi crestin practicant Č™i sa am o relaČ›ie cu Iisus adevarata strict din cauza bolii ,asta e adevărul adevărat.Boala ma limitează enorm cognitivo-mebtalo-sufleteste.
Ma credeți ca nici nu mai am sentimente pozitive prea multe din cauza bolii?Asa scrie oricum la simptome.
Asa ca n-am nicio vina ,nu se poste ,nu se poate,am încercat de multe ori.Asta e.

PS:Am descoperit de ceva ani Č™i ca sunt bisexual,adică pe lângă fete îmi plac Č™i băieČ›ii .
Asta e realitatea.
Ma accept asa cum sunt și gata.
N-am nicio vina.
This is the life!

Last edited by tigeratlantic9; 28.07.2023 at 09:31:55.
Reply With Quote