![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
I-a unit necredinta si au izbutit sa-l streseze pe admin si a cedat nervos dar apoi am revenit spunand cine sunt de la inceput si recunoscand el ca a gresit cand a pus botul la facatura am mai stat o vreme indelungata pe forum pana iar s-au adunat necredinciosii si au pus-o de un nou kukuxclan invocand ca e victima ortodoxia si forumul. Deci vezi se repeta in mic un patern ce se repeta si in mare, daca acum 2000 de ani sinedriul a osandit dandu-se victima, apoi a venit inchizitia catolica alunecand in desfranare jignidolitzeasca si iata ca mai nou si in ortodoxie s-a alunecat in ”indreptarea” calendarului si in osandirea pripita a credinciosilor, culmea, in timp ce la simbolul credintei marturisim despre Cuvantul si despre viitoarea judecata pe care o va face Domnul viilor si mortilor. Deci sluga cui esti tu daca ma judeci si ma osandesti si ma etichetezi mereu? Ti se pare ca esti sluga ortodoxiei sau a lui Hristos? Pai Domnul nu a venit sa dea cu toiagul ci sa caute oaia cea pierduta! ”Mila voiesc si nu jertfe caci n-am venit sa chem la pocainta pe drepti ci pe pacatosi! ” Mergeti de invatati...! Stii asta? Crezi asta? Iata pregateste popor pentru vremea cand va veni ca Judecator! Deci cum iti permiti sa-i iei locul si sa tot provoci chemand la justitiopatie si osandiri proletare? Margi i-ati canon de pocainta si revino-ti in fire, mergi si recunoaste ca esti un Teolog incompetent si pripit! Hai fa-o! Io te-am iertat mereu caci ma supun lui Hristos dar vad ca nu te poti opri si ai inceput sa te scurgi iar pe toate threadurile deturnand discutile spre acelasi subiect. Ti-am facut un thread de analizarea mea si un thread despre Cele 7 Trambite Apocaliptice. Nu vrei nicicum sa postezi numai acolo pe aceste subiecte. Apoi strigi ca eu umplu forumul cu prozelitism NIP. Esti uituc? Ce e cu tine? Nu-ti dai seama ca tu ma intrebi si ma osandesti peste tot repetand aceleasi lucruri? Deci mai incet, mai incet! Ca io-s veteranul si tu un biet pufan venetic! Ok? (Noi suntem romani, noi suntem romani, noi suntem aici pe veci stapani... in sensul ca Duhul Domnului si nicidecum ”sfanta” ratiune!)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 14.10.2021 at 17:04:00. |
|