![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Trambitele nu sunt secte, nu-s eretici!! Citat:
Citat:
Cand am zis de eretici care aduc idei gresite-minciuni m-am referit la globalai si la platisti-farfuristi! Citat:
Citat:
Sunt mirean din poBOR si cred si in cele 7 Tr.Ap. Credinta mea ma face mai credibil si nicidecum mai putin credibil! Teoria PacMan3D-nD e doar o teorie care nu vine din lume!... si de aceea cred si in ea caci nu vine din lume si explica realitatea in care ne aflam si e conform scripturii. E cea mai simpla si mai corecta teorie dupa parerea mea, revelatie de la Dumnezeu!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 02.06.2021 at 17:45:54. |
|