![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Frica nu ajută pentru că paralizează nu găsește soluții, inițial toți au frică după care unii caută soluții alții rămân în frică, de frică ne putem îmbolnăvi psihic. Am mers și la vot de 2 ori în pandemie la locale și generale și am pus mâna pe o ștampilă pe care poate au pus sute mâna, am stat într-o cabină în care unii poate au strănutat, am dat la o parte o perdeluță pe care poate unul a pus mâna după ce s-a șters de muci și atunci se dădea cu fumigene că urna de vot poate fi mortuară. La referendumul pentru familie se băga spaima că voturile stau nenumărate peste noapte de sâmbătă și că o să fie un scrutin fals, deci risc să dăm cu subsemnatul pe la parchet cum s-a dat la referendumul de suspendare a lui Băsescu când țăranii erau fugăriți de procurori cu biblia să se jure că au votat, se mințea că ieșim din U.E., că verzi și uscate, nu s-a întâmplat nimic. O să mai fie zeci/sute de spaime, până la finele vieții ne lăsăm influențați de ele, de puliticieni și de niște ziariști de moravuri ușoare sau ne continuăm viața ?