![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eviti sa raspunzi la ce am intrebat eu, si da, am dreptul sa pun aceste intrebari indiferent de ce zice statul roman. Am intrebat de ce nu ai binecuvantare de la Biserica si tu vorbessti despre drepturile tale in mod absurd, refuzand un raspuns direct.. Eu am intrebat ceva si tu raspunzi pe langa, exact ca de obicei. Eviti confruntarea si raspunsul la intrebare. Strategie clara de a evita raspunsul la intrebari la care nu poti raspunde. Biserica este o comunitate cu o identitate si reguli ale ei. Asta nu ai inteles ca noi suntem un stat in fapt care avem o lege a noastra. Si una din legile ei este ascultarea. De asta, da, te intreb: 1. Bsierica ce spune 2. De ce nu ai binecuvantare. 3. Ce au zis episcopii si duhovnicii pentru problema asta. Raspunde la intrebarile astea... ca nu sunt de politie, ci sunt intrebari LEGITIME legate de Biserica. Si trebuie sa le raspunzi pentru ca esti ORTODOX. Noi in ortodoxie nu suntem fiecare pe cont propriu, asta nu ai inteles-o tu, nestiind nimic din teologie si din cum merge Biserica. Nu ma erijez in nimic. DA, AM DREPTUL DAR SI OBLIGATIA SA CERCETEZ IMPOSTURA SI INOVATIA. In punctul asta ESTI UN ERETIC CARE ADUCE SMINTEALA IN BISERICA. Biserica nu este dupa capul fiecaruia si in Biserica asteat sunt cele 3 intrebari pe care trebuie sa le raspunzi in mod obligatoriu pe orice problema ridicata. Din pacate pentru tine Biserica este o institutie fara cap si coada... NU AI BINECUVANTARE si nu ai discutat cu duhovnicul tau. Si nu te-ai spovedit pentru pacatul asta faorte mare pe care il faci. Sa iti cercetezi tu singur pacatul - pai domnule, nu se face asa, vorbesti ca un sectar. Asta nu este ortodoxie este sectarism curat. Biserica, preotii episcopii te cerceteza in credinta nu te apuci tu si incepoi cu dogme si sminteala. Iar prin chestia asta cu pamantul plat ai adus tulburare in Biserica pentru ca si forumul asta este tot Biserica, si biserică. Iar aici nu prea intelegi cum merge Biserica nu esti pe cont propriu tu cu scriptura cu teorii si cu restul. Du-te la Biserica si spune-mi daca iti da vreun preot binecuvantare si dezlegare pentru ineptia asta cu pamantul plat. S a vezi tu ce iti zic preotii. Daca poti sa o scoti de rusine cu vreunul... Cu siguranta ca au minte sanatoasa.. DAR EVITI CONFRUNTAREA CU BISERICA si ITI FACI PROPRIA BISERICA. Din pacate tot ce ai zis este izolat, rupt de Biserica. Tu esti RUPT DE Biserica acum. Nu ai nici cea mai mica binecuvantare. Esti INAFARA BISERICII !!!! Porunca pentru a te cerceta ? Da, am de la sfintii parinti care toti zic sa cercetam adevarul si ce este straain de Biserica. Ai aparut cu o propunere care duhneste a sminteala draceasca, o sminteala care aduce tulburare in toata lumea si imi vinzi ca e de la Dumenzeu. Arata-mi binecuvantarae Bisericii, pentru ca NOI SUNTEM IN BISERICA si tu VII CU PROPUNERI CARE ADUC SMINTEALA SI TULBURARE. Da, cu aceste propuneri trebuie sa ne confruntam pana le scoatem din Biserica. Last edited by gpalama; 26.01.2021 at 10:29:57. |
|