![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Când se citează pasaje ... se citează aiurea, când se citează canoane, domnle hai să nu ne pierdem în canoane și dogme, păi ce să citez ? Altă tâlcuire originală: Citat:
„Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.” Apropo ce treabă aveau toate citările și tâlcuirile din postarea cu subiectul kickstarterii, e greu de dovedit că ei ar aplica exact și precis ca în Biblie chiar dacă la vedere imită, și actorii imită orice. Nu se pot valida cu Biblia toate aiurelile. Eu nu vreau să spun că tu ai o înțelegere sectară asupra pasajelor în postarea 10, poți mult mai mult decât acele tâlcuiri, ai o școală teologică în spate. Eu momentan nu am și nu vreau să am interpretări răzlețe, iar discuții de genul mă pun cu burta pe carte pe mine personal. Ca să revenim la subiect kickstarterii nu sunt noua/ultima reformă (precum e titlul threadului și cum se promovează ei), e impropriu spus, deja și mișcările carismatice sunt vechituri reșapate într-un fel sau altul. Fac ei ceva ce n-a făcut vreo altă doctrină penticostală înainte ? Nu! Nu văd ce e wow sau de laudă, e posibil chiar că s-au certat cu oficialii din diferite culte și și-au făcut adunarea lor, de ce ar fi un motiv de admirație pentru un ortodox ? Singura calitate pe care înțeleg că ar avea-o din ce ai scris, ar fi râvna tipică începătorului care însă se osifică pe parcurs - și ei vor avea ierarhizare, statute, sancțiuni, excluderi.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 08.02.2019 at 00:50:57. |
|