Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2018, 23:10:30
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Faptul că slujește nu înseamnă nimic atâta timp cât este în comuniune cu o asemenea adunare cu manifestări bolnăvicioase.
Tu cred ca ai ceva probleme la "scafarlie". Mai "Somn adanc",nici un alt preot nu am auzit sa fii predicat :"Blocati ceea ce va departeaza de Hristos!" Inca cu multi ani in urma asta. Si unii pe forum imi spuneau tot asa tot felul de chestii cu adevarat bolnavicioase impotriva filtrarii Internetului. "Ca ptr ce program de filtrare ,ca doar vointa etc." Jalnic!!!

Suntem atat de robiti, ca nici macar nu realizam ca ar trebui sa cerem companiilor de Internet sa ne ofere internet filtrat. Sunt oameni care habar nu au sa foloseasca internetul si ptr ce sa intre asa ca o BOMBA in casa oamenilor. Ptr ca ei nu au nevoie de haos in viata lor.

Credinta ta e tot asa de subtire ca o varuiala pe un zid. O "spoiala faina". :-))))