Citat:
În prealabil postat de GMihai
Ai citat din articole scrise de unii care susțin că au studiat aceste lucruri.
Cum poți tu, care recunoști că n-ai deschis nici Erminia picturii bizantine, nici scrierile Sf. Isaac Sirul, să evaluezi aceste citate ?
Știi ce-i acela simț critic ?
Nu, nu poți să știi, pentru că la temelia simțului critic stă un minim de studiu individual, iar tu nu faci, de ani întregi, decât să citezi articole de pe internet.
N-aș fi crezut vreodată că am să ajung să-l pomenesc pe Botoș Emilian într-o lumină pozitivă, dar măcar pe el îl credeam când arăta câte cărți a citit.
|
Ti-am spus ca e ciudat ce spui, fara logica. Cu atat mai ciudat cu cat tu esti primul care apelezi la ceea ce spun altii, ba chiar generalizezi, fara ca macar sa stii despre ce e vorba, la fel ca la acest subiect. Tu ai scris in prima fraza la acest subiect ca toata lumea stie. Pe langa aceste afirmatii fara rost tu esti si persuasiv, probabil o deformatie profesionala. Incerci, prin orice mijloace sa manipulezi, sa-ti impui conceptiile, de multe ori denigrand pe cei cu care discuti. Nu postez doar citate, cum ai spsu, asa le vezi tu pentru ca nu intelegi nimic si ai cunostinte minime, incerci prin alte mijloace sa-ti impui credintele.
Eu am scris despre ortodoxie, ce crezi tu, ca un catolic, sau ce crede credinta ta nu prea intereseaza pe nimeni. Daca vrei sa te certi cauta alte persoane, vad ca a plecat Emilian, pe care te-ai obisnuit sa-l balacaresti si Antonia nu prea te baga in seama, presupun ca esti dependent.