![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema nu se pune dacă merit eu sau nu ci dacă tu ești capabil să te ridici la un nivel creștin ortodox de dialog, de conversare... căci asta m-a deranjat. Nu se poate să folosești astfel de cuvinte urîte și de judecăți rele în discuție cu cineva... darmite cu o fată! Te-am rugat să-ți cenzurezi ''emfazele'' și ''accentele'' limbajului și sugerările și aluziile fiindcă nu se poate să-ți susții atît de murdar și de toxic un punct de vedere. Nu mă interesează ce susții ci cum susții... Un creștin ortodox nu-și leapădă cucernicia din limbaj și frumusețea discursului pentru a prelua de la omul gLumesc de mahala și de la ateul securist tehnici de distrugerea demnității interlocutorului. Ai stat de vorbă cu o fată... deci e inadmisibil să-ți pemiți: să judeci, să osîndești, să denigrezi, să hulești, să batjocurești, să te distrezi cu răutate și dispreț și hulă căci astea sunt faptele răutății! Te rog să-ți centurezi singur limbajul căci e trist să fii ortodox și să cazi în halul ăsta și să nici nu-ți pese măcar. Mă iartă că am intervenit din întîmplare offtopic. Last edited by vsovi; 14.09.2016 at 18:10:04. |
|