![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Așa că dragul meu prieten ortodox așa ca mine, căci eu sunt mirean din BOR, iată că ți-am răspuns prin mila Domnului așa cum m-am priceput mai bine și mai drept spre folosul mîntuirii tale, la toate cele 6 postări ale tale date ca să ne lămurim.
Nu te supăra dacă te-am mai jignit pe alocuri constatînd ce josnicii rezultă din scrierile tale. Deci iată că ți-am răspuns la tot ce mi-ai cerut și sper că te-ai lămurit cine are dreptate... și cine te minte. Dacă nu te-ai lămurit atunci cercetează și citește (mesajul lui Dumnezeu prin cele 7 Trîmbițe Apocaliptice și viața lor) și aprofundează și te lămurește mai bine ca nu cumva să te mai ia gura pe dinainte și să te ducă din rău în mai rău. Nu te lăsa dus pe apa Srîmbetei ci leapădă duhul gLumii și caută ceea ce este bine și vei găsi, bate și ți se va deschide căci orcine caută găsește și cui bate i se va deschide. Deci persistă în urmarea Adevărului și El te va face liber... de strîmba ta necredință.... lăudăroasă și plină de ''grija'' de a-ți ''mîntui'' aproapele cu de-a sila otrăvind memoria colectivă cu teroare și vrăjeală. Iubește pe Dumnezeu mai înainte și mai mult și atunci vei birui împreună cu El... vei birui necredința ta prin Cruce ca să poți iubi pe aproapele tău cu Adevărat! Amin. Last edited by vsovi; 02.08.2016 at 18:55:52. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|