Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.02.2016, 22:57:23
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ion Pop Vezi mesajul
Nu si-au batut copii nici una din familii.

Autoritatile au adus acuzatii mincinoase. Autoritatile nu au prezentat nici o proba din care sa reiasa schinjuirea copiilor de catre parinti. nu sunt urme pe pielea copiilor, nu erau traumatizati nici unul. Acum sunt.

Romanii au plecat de acasa pentru ca au foat alungati. De 25 de ani la noi in romania se aplica gluma vesticilor devenita realitate: "Tara frumoasa, pacat ca este populata".
Stiti d-voastra sigur ca nu i-au batut? Pe baza a ce? Pe baza celor ce spun chiar ei? Doar nu sunt prosti sa recunoasca. D-voastra ati trait in preajma lor ca sa stiti macar cum sunt?

Ce institutie serioasa se complica cu astfel de chestii daca nu e ceva grav la mijloc, o bataie crancena, violenta repetata, neglijenta, droguri? Sa stiti ca nu e o conspiratie mondiala anti-copii romani, asa cum cred multi.

In fine, personal ii cred mai mult pe norvegieni decat pe acei penticostali, care stim foarte bine in ce hal de mincinosi si manipulatori sunt ca oameni, din dorinta de a atrage noi adepti. Ipocriti mai mari nu cred ca exista, poate intre politicieni. Iar d-voastra le tineti isonul.
Familia Bodnariu nu a plecat din tara pentru ca a fost alungata, ei aveau o situatie buna in tara, dar au vrut conditii mai bune, a se citi bani mai multi care ofera un alt stil de viata. Sa isi asume consecintele.
Cunosc cazuri de pocaiti penticostali care isi bateau nevestele si copiii in fata rudelor si la biserica erau ingerasi, atat de bine se prefaceau.

Last edited by aubergine; 20.02.2016 at 23:04:19.
Reply With Quote