Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2016, 17:51:33
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Cătălin dragă, așa cum ți-am spus de nenumărate ori tu prefaci în laboratorul tău mintal, după o logică extrem de rigidă și precară, tot ce vine de la mine și de la alții.
Eu nu pot influența acest proces, ține de particularitățile tale personale bătute-n cuie.
Poți doar să pocești textul meu, în mod interpretativ și închistat-rigid.
Draga Cezar, ceea ce scrii tu aici e exact discursul pe care il folosesc toti cei ce au conceptii ecumeniste. Toti cei atinsi de aceasta credinta spun exact acelasi lucru, ca cei ce nu au conceptiile respective, adica ortodocsii, sunt rigizi, limitati, si, mai ales, fara dragoste (pentru ca ei inteleg dragostea prin acceptarea tuturor credintelor celorlalti, altfel inseamna ca ii urasti). Mai mult, tu crezi ca esti original, dar toti cei care au aceste conceptii moderniste spun exact aceleasi fraze, cu mici modificari. Daca nu ma insel am scris odata vreo 10 conceptii pe care le au si le repeta cei ce au aceasta gandire.
Mai rau e ca tu nu intelegi ca esti in greseala si degeaba ti-as spune eu pentru ca nu poti vedea. La fel cum un neoprotestant sau un ateu crede ca el crede corect, poti sa te chinui un an sa-i explici. De aceea e imposibil sa ne intelegem, la orice subiect, totul pare diferit.
Dar ti-am dat cel mai bun sfat si rugaminte, sa te rogi pentru mine. Faci doua lucruri bune in acelasi timp, te ajuti si pe tine si ma ajuti si pe mine.
Reply With Quote