Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2016, 23:43:44
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
...si sincer, ma enerveaza intransigenta celor care leaga teoria Pamantului tanar de autenticitatea/puritatea/forta credintei. Adica daca crezi, ca mine, ca pamantul este "batran", adica mai vechi de 15000 ani, dar nu te intereseaza varsta lui exacta, considerand-o o stupiditate gnoseolatra tipica (da, exact vad eu lucrurile), esti chipurile necredincios. Partea haioasa e ca mi-o pot lua si de la evolutionistii ateisti, pentru ca nu cred nici in scientolatria lor propagandistica neomarxista, hulitoare de Dumnezeu, insa nici in prafuitele si imbacsitele interpretari strict literale ale Tanakh.
Iuliu, sincer, nu ma intereseaza aiurelile de certuri pe aceasta tema. Cred sincer ca au fost mai multe catastrofe, nu doar potopul acela. si vor fi, majoritatea man-made.
Pai daca nu te intereseaza de ce te bagi ? Plus ca nici macar nu am scris ca ar avea mai putin de 15000 de ani - m-am luat doar de o formulare pe care o cosider nefericita. Si eu sunt satul de acest subiect, de aia nu am scris parerea mea.
Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Pai majoritatea lucrurilor pe care le stim sunt deduse logic. Nimeni nu a vazut pana acum structura unui atom, de exemplu.
Pai poti spune ca deduci dar nu ca observi.
La atom e mai usor pentru ca deja folosim electronii protonii sau neutronii deci mai mult ca sigur ca exista.
Reply With Quote