![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti spun eu. Transhumanismul.(H+). Cea mai periculoasa doctrina din cate au fost concepute pana acum. Societatea fara clase sociale bazandu-se pe interconexiune cat mai intima a omului cu masina.Dap cyborgi.Biochip, nanochip.Imagineza-ti cat un biochip pt fiecare muschi al tau si totul controlat prin cloud.(Ma rog de fapt o sa ti se faca un fel de model bio-psiho-somatic si ala va fi stocat in cloud). The nightmare is here, si au lucrat la el inca de pe vremurile lui Alan Turing. Stii, suferinta uneste.Si atunci eu ca sistem trebuie sa gasesc o forma sa te unesc si apoi trebuie doar sa iti arunc directii gresite care par a fi solutii(pt ca asa l-am construit eu, sistemul). Pe vreme lui Lenin sistemul satanic s-a folosit de saracia proleteriatului. Acum se foloseste de terorism si retele sociale.Culmea este ca absolut toate sunt inventii ale sistemului iar solutia propusa este tot una a sistemului. Urmeaza inceputul sfarsitului.Din cate am observat eu sustinatorii transhumanismului au o ura asupra lui Dumnezeu si pe toti care-L slavesc. Incepe selectia, se apropie vremea muceniciei. ![]() |
|