Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2015, 07:36:40
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit o mamă bolnavă

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Acum fiind sub tratament spune ca ar accepta sa fie internata intr-un camin de batrani desi e destul de tanara, are doar 61 de ani
Problema e ca la stat nu sunt locuri iar caminele particulare sunt extrem de scumpe, minim 1500 lei/luna.
Ea are o pensie de doar 600 lei si pe garsoniera ei conf 2 nemobilata si nezugravita am lua o chirie de maxim 600 lei. La 1200 lei luna nu gasesc niciun azil privat Plus ca ar costa lunar si medicamentele ei si alte tratamente daca s-ar mai imbolnavi de ceva.
Pana si la caminul de la Manastirea Pasarea costa 1500 lei luna mi-a spus cineva si nici nu sunt locuri.
Ce sa fac cu ea?? Unde s-o duc? Cum sa am grija de ea fara sa-mi neglijez nici copilul de care trebuie sa ma ocup si pe care trebuie sa-l cresc departe de stres si probleme.
Cred că va trebui să găsesti o persoană de încredere, care să se îngrijească de ea contra cost, acasă. În vest se practică asta. Nu stiu cât de acută este problema banilor, însă va trebui să faci un efort si să te sacrifici (inclusiv) material, este doar mama ta.
Reply With Quote