Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Eu nu am auzit ca Biserica Ortodoxa sa interzica astfel de casatorii. Si ce inseamna, mai exact, "prea mare" ? Adica, de la ce diferenta de varsta incolo, asemenea casatorii ar fi interzise ?
Imi amintesc de un caz foarte mediatizat la vremea respectiva, acela dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. In acel caz, diferenta de varsta a fost considerabil mai mare decat in cazul acestui topic. Si totusi, cei doi s-au casatorit. Monica Columbeanu a renuntat la credinta catolica si a devenit ortodoxa, pentru a se putea casatori. Ea nu se putea casatori in Biserica Catolica, dar nu datorita diferentei de varsta, ci fiindca Irinel Columbeanu era deja casatorit.
|
Ei erau cu statut de vedeta,probabil ca in cazul lor s-a trecut peste acest"aspect irelevant" pt ca oricum orice milionar/miliardar nu se casatoreste decat cu crema femeilor ,aspectul si varsta lui nefiind in discutie deoarece in cazul cu pricina ea,sarantoaca se casatorea cu banii si cu relatiile,posibilitatile iar el cu aspectul fizic desavarsit al unui manechin cat si cu prospetimea tineretii.
In rest nu mai conteaza,nici chiar banii nu au mai contat si nu au stat impreuna decat ot a concepe un odor pretios de care se ocupa bonele in timp ce maica-sii ii este interzis s-o vada. Fericirea lor nu mi-o doresc!
Acesta este un bun exemplu de "Asa Nu!"
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|