![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
^Si nu cumna Domnul ne vrea pe toti pocaiti la un moment dat si pregatiti sa mergem in Imparatia lui?
1. Un divortat are dreptul sa se recasatoreasca in fata lui Dumnezeu, cu anumite conditii; iar cu anumite conditii este ingaduit divortul. Asa ca, pentru ca se impartasesc divortatii nu neaparat un pacat. Poate ala le e singurul "pacat" mare pe care il au. Pana la urma consider ca fiecare preot si duhovnic cantaresc situatia inainte sa ea ok-ul pentru impartasanie (ce urat suna...); duhovnicii si preotii isi cunosc mai bine enoriasii decatii ii cunoastem noi; asta cu siguranta. 2.Nu stim noi cum lucreaza Dumnezeu; poate pentru ca acelor divortati recasatoriti li s-a ingaduit Impartasania,vor deveni in timp alti oameni; poate daca nu li se se ingaduia, in timp, mai lung sau mai scut, acei oameni erau pierduti si nu mai credeau deloc...poate...sunt multi "poate";multi "poate" pe care noi oricum nu ii vom vedea pe toti; reusim sa vedem cativa, daca nu cumva nici unul din acei "poate". 3.Theo, parca nu era in regula sa "punem nume" sau sa denigram preotii si mai marii bisericii si sa zicem ca ce fac ei sunt porcarii. Eu personal stiu ca mi-am luat-o pe forum pentru asta (e drept, eu generalizasem, dar nu e mare diferenta intre generalizarea mea si faptul ca tu ai spus ca e porcarie ce a facut respctivul). ps: daca ti-am scris ce ti-am scris nu inseamna ca neaparat sunt de acord cu ingaduirea impartasaniei oricand oricum, dar am cred sncer ca multi dintre oamenii oamenii care au primit harul preotiei gandesc altfel decat noi astialalti; si e un lucru absolut normal.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bioetica, familia si morala crestina | corneliamate | Intrebari utilizatori | 10 | 31.05.2011 07:21:11 |
familia crestina | catalinabalhui | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 30.03.2009 21:07:21 |
5 ORE PE ZI CU FAMILIA | adrian010155 | Generalitati | 2 | 30.07.2008 16:50:22 |
5 ore pe zi cu familia | Ionelaangel | Generalitati | 2 | 02.02.2007 17:59:09 |
Familia | maria55 | Generalitati | 10 | 01.11.2006 17:09:42 |
|