Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2014, 12:04:13
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Am vazut cred, cu totii, si am simtit unii, daca nu toti pe pielea noastr ce lucruri mega bune a facut ponta ca prim ministru... taxe, accize, mariri de impozite... pe cand Iohanis...inca nu l-a vazut nimeni "in actiune" pentru toata tara.

Nu, nu zic ca ar fi mai bun, dar ponta stiu e a facut, si clar, pot sa ma gandesc ca nici pe viitor nu va fi mai bine, pe cand pe Iohanis asta as vrea sa vad ce poate/vrea sa faca. Desi in primul tur mi-am anulat votul, ca am votat 3 candidati, de data asta o sa votez pe bune. O sa votez contracandidatul lui Ponta. Si, pentru ca a iesit Iohanis, atunci cu atat mai bine. Mi-as dori sa aleg necunoscutul in detrimntul raului cunocut. Ce o fi, nu stiu. Bine nu va fi, ca...nu va fo fi, mai ales daca si el se va lasa manipulat de papusari care au manipulat si pana acum. Oricum presedintele e mai mult pus acolo sa fie, ca imgine, pt ca si aca o lege sau ceva e respinsa de trei ori de presedinte, a patra oara se impune fara sa mai treaca pe la el, asa ca nu tot timpul cuvantul presedintelui final. Sa nu uitam e deputati si senatori, cel care fac cu adevarat jocurile in Romania.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.