Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.10.2014, 00:14:35
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndraEu Vezi mesajul
vreau sa nu ajung in iad..... mie frica, vreau sa fiu cu DUmnezeu..... Vreau sa nu mai pun la suflet rautatile, ce sa fac cand un om e nedrept? Sa ignor si sa nu bag de seama.
Am iubit mult pana in prezent....multi oameni si pe mine cu adevarat nimeni! Sa isi dea si el sufletul pt mine...sa planga, sa ii pese...... cred ca trebuie sa ma obisnuiesc ca asta e....Ma simt trista, mie rusine sa ma rog, am nevoie sa ma spovedesc...sper sa ma simt mai bine dupa.. sunt slaba...
Trebuie sa iesi din starea aceasta ,care te face sa fii in dezechilibru cu tine si cu parintii tai.
Nu ii mai vorbi de rau ,pentru ca aceasta alimenteaza mania din tine.
Vorbeste-i de bine,spune cat de minunati sunt,si mania va dispare ca prin farmec. Nu este o minciuna , se cheama credinta ,sau daca vrei,sa vezi partea buna a lucrurilor.
Incearca sa ii iubesti asa cum sunt . Si pentru ca sa reusesti asta ,si sa nu te mai exaspereze,ai o discutie sincera si calma cu ei,in care spune-le exact cum esti si ce te deranjeaza la ei. Repeta-le mereu cum esti tu ,afirma -ti mereu nevoile si problemele,si pana la urma ei le vor intelege .

E bine ca macar aici pe forum,sau la spovedanie iti arati rproblemele si neputinta ta in a iti infrange mania . Dar rezolvarea adevarata sta in 2 lucruri
-sa te hotarasti sa nu mai pacatuiesti cu astfel de stari negativiste in fata lui Dumnezeu
-sa ai discutii cat mai sincere si deschise cu ei

Ei sunt asa cum sunt ,pot sa fie si cei mai de dispretuit oameni
Dar tu nu ii poti schimba . Si nici macar pe tine nu te poti schimba, e de inteles si exasperarea ta .
Ceea ce poti schimba insa este pacatul , nimeni pe lumea asta nu te poate obliga sa pacatuiesti prin manie.
Oricat de grea si exxasperanta ar fi o situatie , virtutea ,rabdarea si curatenia sunt singurele comori care nu ni le poate lua nimeni .
In concluzie,nu mai te uri asa tare,nu mai baga in seama caderile tale, ci incearca sa descoperi frumusetea din tine

Last edited by iustin10; 16.10.2014 at 00:19:52.
Reply With Quote